За “Зірку” гратимуть ще двоє учасників юнацького чемпіонату Європи

Кропивницька “Зірка” заявила для участі в чемпіонаті Першої ліги двох гравців, орендованих у СК «Дніпро-1» – захисника Олександра Сафронова та півзахисника Олександра Бєляєва. Обидва футболісти нещодавно з успіхом грали у складі нашої збірної U-19 на юнацькій першості Європи, де команда Олександра Петракова вийшла до полуфіналу та здобула путівки на чемпіонат світу 2019 року в Польщі.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією прес-служби “Зірки”.

В «Зірці» Олександр Бєляєв та Олександр Сафронов виступатимуть на правах оренди до кінця 2018 року.

© fczirka.com.ua

Бєляєв Олександр Андрійович.

Народився 4 жовтня 1999 року в місті Дніпропетровську. Півзахисник. Зріст – 165 см., вага – 62 кг.

Вихованець ФК «Дніпро», де розпочав свою професійну кар’єру виступами за молодіжні команди U-19 та U-21. Минулого сезону виступав у складі СК «Дніпро-1», де провів 31 гру та забив 1 м’яч. Півфіналіст юнацького чемпіонату Європи в складі збірної України. В складі «Зірки» буде виступати під № 99.

© fczirka.com.ua

Сафронов Олександр Олександрович.

Народився 11 червня 1999 року в місті Запоріжжя. Захисник. Зріст – 186 см., вага – 72 кг.

Виступав в турнірах ДЮФЛ за запорізький «Металург» (71 гра, 6 голів), вихованцем якого і є. Після переходу до ФК «Дніпро» виступав за команди U-19 та U-21 клубу. В сезоні 2017/2018 рр. провів 16 ігор в складі СК «Дніпро-1». Півфіналіст юнацького чемпіонату Європи в складі збірної України. В складі «Зірки» буде виступати під № 3.

Нагадаємо, півзахисник кропивницької “Зірки” Кирило Дришлюк регулярно виходив в основі збірної України U-19 на юнацькому Євро.

Юнацька збірна України U-19, пробившись до півфіналу Євро-2018, яке завершилося кілька днів тому у Фінляндії, здобула путівку на чемпіонат світу серед команд U-20.

Як йдеться на сайті ФФУ, ЧС-2019 (U-20) проходитиме із 23 травня по 15 червня 2019 року в Польщі. Участь у форумі візьмуть 24 команди з шести конфедерацій. Спочатку вони змагатимуться в шести квартетах. По дві найкращі збірні кожної групи, а також чотири команди із шести, що посядуть третє місце, вийдуть до 1/8 фіналу. Далі — за звичною схемою.

Європу на турнірі представлятимуть шість збірних. Це — господар змагань, команда Польщі, а також п’ять найсильніших збірних за підсумками Євро-2018: Португалія, Італія, Україна, Франція та Норвегія.

ffu.ua
Поширити:

Залишити коментар:

коментар