Сьогодні “Зірка” прийматиме вдома наймолодший футбольний клуб України СК “Дніпро-1”

© fczirka.com.ua

Сьогодні, 4 серпня, у рамках 3-го туру Першої ліги українського футбольного чемпіонату кропивницька “Зірка” приймає вдома футболістів наймолодшого футбольного клубу України СК “Дніпро-1”. Гра розпочнеться о 18.00.

Перша електронна газета та прес-служба “Зірки” традиційно знайомлять уболівальників із суперником нашої команди.

СК «Дніпро-1»

Рік заснування: 2017.

Головний тренер: Дмитро Михайленко.

Веб-сайт: scdnipro1.com.ua.

E-mail: sc.dnipro1@ gmail.com.

СК «Дніпро-1» – наймолодший футбольний клуб України. Він був створений минулого року за ініціативи народного депутата Юрія Берези та екс-футболіста «Дніпра» Романа Зозулі.

В червні 2017 року клуб був прийнятий до складу учасників другої ліги чемпіонату України. Колектив очолив Дмитро Михайленко – відомий український футболіст, і один з найвідоміших вихованців кропивницького футболу. «Дніпро-1» впевнено провів весь чемпіонат, відірвався від найближчого переслідувача на 14 очок, і достроково оформив вихід до першої ліги. Паралельно, виступ дніпровської команди в Кубку України став не менш вдалим – команда вийшла до півфіналу, де програла київському «Динамо». Не зміг «Дніпро-1» тільки оформити абсолютне чемпіонство у другій лізі, поступившись у «золотому матчі» волочиському «Агробізнесу».

Цього сезону дніпряни провели потужну селекційну кампанію. Склад колективу поповнили відомі футболісти, які мають значний досвід виступів у Прем’єр-Лізі. В числі цих футболістів добре відомі нашим вболівальникам Олексій Чичиков, Ігор Загальський та Артем Щедрий, які вже встигли дебютувати за «Дніпро-1» в офіційних матчах, а Чичиков навіть відкрив лік забитим голам. Головною ж забивною силою має стати Станіслав Куліш, останнім клубом якого був вищоліговий «Верес».

В першому турі чемпіонату першої ліги цього сезону, команда на виїзді впевнено здолала міцний винниківський «Рух» 3:1. Ну а попередня гра наших гостей з «Гірником-Спорт» в 2-му турі закінчилася їх ще більш впевненою перемогою – 6:0. «Дніпро-1» виступав у такому складі: Юрчук, Чеботаєв, Лопирьонок, Логінов, Польовий (Бровченко, 76), Кравченко, Загальський (Сніжко, 72), Когут (Панасенко, 59), Назаренко, Чичиков (Щедрий, 46), Куліш (Кожушко, 65).

Зважаючи на те, що «Дніпро-1» відразу очолив турнірну таблицю першої ліги, стає зрозумілим, що перед командою поставлене цього сезону найвище завдання – вихід до УПЛ.

Нагадаємо, значно омолоджена кропивницька “Зірка” стартувала у Першій лізі із двох поразок – у стартовому матчі 0:2 від “Волині” і 3:1 у гостях у ПФК “Суми”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар