“Зірка” у домашньому товариському матчі здолала кременчуцький “Кремінь”

© fczirka.com.ua

Кропивницька “Зірка” у домашньому товариському поєдинку переграла кременчуцький “Кремінь” з рахунком 3:1.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією з офіційного сайту “Зірки”.

Кропивницькі вболівальники, яких зібралося чимало в цей вечір на стадіоні «Зірка», вперше у грі хотіли побачити оновлену команду, яку нещодавно очолив відомий у минулому футболіст «Зірки» Андрій Горбань.

Експериментуючи зі складом, і переглядаючи новачків, тренерський склад господарів випустив трохи інший склад, ніж у матчі з «Гірником». Власне кажучи, футболісти «Кременя», на чолі з новим тренером Ігорем Столовицьким (між іншим, таким же самим відомим футболістом «Зірки», який, до речі, виступав разом з Андрієм Горбанем) теж виступали не оптимальним складом – адже товариська гра спонукала до перегляду всіх можливих варіантів гри.

Весь перший тайм проходив практично між штрафними майданчиками команд. Перший реально небезпечний момент виник після виконання штрафного удару Іваном Рудницьким, коли Олександр Дугієнко якимось дивом не попав у ворота кременчужан з убивчої відстані. Власне кажучи, так виникали практично всі небезпечні атаки господарів – через стандарти. Будь-яка подача зі штрафного несла у собі потенційну загрозу воротам «Кременя», але назвати їх гольовими моментами все-таки навряд чи можна.

Гості намагалися комбінувати в центрі поля, але, скоріше, вони користувалися браком при передачах господарів. Ударів саме в «рамку» воріт в першому таймі, здавалося, так і не буде. Але коли до перерви залишалося дві хвилини, чергова помилка господарів призвела до атаки і подачі з лівого флангу нападу на дальню стійку, де ніким не прикритий Бичков потужно пробив у ближній кут воріт Медведєва. 0:1.

В другому таймі команди провели масові заміни, і, як з’ясувалося потім, вчорашні футболісти «Зірки» U-19 виявилися більш гострими у нападі, ніж резервісти «Кременя». Моментів господарі створили чимало вже в першій половині другого тайму, але найбільш запам’ятався гольовий момент Андрія Савіцького, який йому організував голкіпер «Зірки» Богдан Степанцов. Били і Боздаган’ян, і Лопушенко, але м’яч не йшов у ворота. Тож довелося братися за справу захисникам. Першим відзначився Максим Коноваленко, якому лише через тиждень виповнюється 17-ть (!) років. Він найшвидше розібрався у штрафному майданчику і пробив точно повз голкіпера.

Вже на п’ять хвилин порушення правил неподалік від штрафного майданчику на Михайлові Боздаган’яну призвело до другого голу – Олександр Дугієнко пробив настільки потужно, що голкіпер не зумів зреагувати як слід на цей удар.

Після цього у «Зірки» гра налагодилася повністю. Команда і оборонялася як слід, і атакувала непогано. В результаті, чергова передача голкіпера Степанцова вперед призвела до голу. Його автором став Андрій Савіцький. До речі – наймолодший у складі «Зірки». 3:1.

Господарі поля необхідно привітати з перемогою і побажати залишити свій запал і на офіційні матчі сезону, де суперники будуть набагато потужніші.

«Зірка» (Кропивницький) – «Кремінь» (Кременчук) – 3:1 (0:1).

6 липня 2018 року (п’ятниця). Початок о 17:00. Кропивницький. Стадіон «Зірка». + 27 С. 200 глядачів. Товариський матч.

Арбітр: Удовенко Євген (Кропивницький).

Асистенти арбітра: Скрипка Андрій (Кропивницький), Сокуренко Ярослав (Кропивницький).

«Зірка»: 74. Медведєв Марк (12. Степанцов Богдан, 46), 26. Маткобожик Олександр (58. Ходорченко Микита, 46), 50. Дугієнко Олександр, 39. Гравець на перегляді (52. Коноваленко Максим, 61), 48. Гравець на перегляді (86. Сираш Микола, 61), 68. Рудницький Іван (72. Лопушенко Ігор, 46), 65. Гравець на перегляді (63. Павлюк Кирило, 61), 79. Збунь Олексій к/к (47. Хруленко Олександр, 46), 80. Авер’янов Максим (70. Касімов Дмитро, 46), 84. Писарєв Станіслав (91. Боздаган’ян Михайло, 46), 35. Сьомка Артем (56. Савіцький Андрій, 46). В.о. головного тренера: Горбань Андрій.

Голи: 0:1, Бичков (43); 1:1, Коноваленко Максим (74), 2:1, Дугієнко Олександр (79); 3:1, Савіцький Андрій (90+1).

Попередження: Кирило Павлюк (79).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар