Форварда “Інгульця” визнали найкращим гравцем Першої ліги

Олександр Акименко / фото: ФК "Інгулець"

У п’ятницю, 24 листопада, названо ім’я кращого гравця осінньої частини сезону-2017/18 у Першій лізі. Ним, згідно опитування, проведеним серед 18 головних тренерів (виконуючих обов’язки) команд дивізіону, став форвард “Інгульця” Олександр Акименко, за якого проголосували 8 фахівців: четверо з них поставили 32-річного снайпера на перше місце і стільки ж – на друге. У сумі вийшло 32 бала.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на footboom.

Читайте також: Перша ліга: три пенальті для петрівчан і перемога “Інгульця” над “Дніпром” (ВІДЕО)

Всього на чотири бали відстав від нього захисник “Десни” Денис Фаворов. Що цікаво, за чернігівського оборонця також проголосували вісім респондентів – тільки на відміну від Акименко, у Фаворова три перших місця. Трійку призерів з 23 очками в активі замкнув представник лідера першої ліги – півзахисник “Арсеналу” Артем Старгородський. Всього ж у своїх анкетах тренери згадали прізвища 20 футболістів, які представляють відразу 11 клубів.

Найбільше представництво – четверо гравців – у спискуі\ має “Арсенал”. Трьох виконавців “делегувала” “Десна”, по двоє – “Геліос”, “Інгулець”, “Колос” та ФК “Полтава”, по разу згадувалися футболістів “Авангарду”, “Гірника-Спорт”, “Перлини”, МФК “Миколаїв” і “Руху”.

Читайте також: Мрій та дій: як ФК “Інгулець” просувається в напрямку Прем’єр-Ліги

*усім наставникам клубів першого дивізіону запропонували назвати свої варіанти трійок. Причому, щоб уникнути упередженості і необ’єктивності, – без урахування своїх підопічних. За перше місце нараховується 5 балів, за друге – 3 і за третє – 1. Переможець визначався за найбільшою кількістю набраних очок

Поширити:

Залишити коментар:

коментар