Матч “Зірки” та “Карпат” закінчився безгольовою нічиєю

Сьогодні, 15 жовтня, в рамках 12 туру української Прем’єр-ліги у Кропивницькому відбувся матч між “Зіркою” та львівськими “Карпатами”. Поєдинок не виявив сильнішого і завершився з нічийним рахунком 0:0.

Про це повідомляє Перша електронна.

Ближче до середини 1 тайму остаточною ініціативою заволоділи господарі поля. Кропивничани вдало командно контролювали м’яч і більшість своїх атак проводили через центр, у той час як  гостям постійно заважав брак у передачах.

Небезпечно подавав зі стандарту Загальський, проте набігаючому Цюпі не вистачило декількох сантиметрів аби у підкаті переправити м’яч у ворота львів’ян.

“Леви” відповіли небезпечною атакою, коли Тіссоне відібрав м’яч поблизу карного майданчика і бомбардир Гладкий мав величезне “вікно” для точно удару, але приклався на силу, тому Паст зміг парирувати. У результаті футболісти пішли в роздягальню з “нулями” на табло .

Відразу після перерви “Зірка” провела кілька дуже хороших комбінацій. Спочатку удар Рассадкіна в останній момент заблокував Нестеров, потім Прядун увірвався в штрафну і пробив неточно. Драченко стріляв здалеку. Атаки у господарів виходили дуже непоганими і обороні “Карпат” довелося докласти багато зусиль, щоб не дати “червоно-жовтим” розвернутися.

Ситуація змінилася лише на 80 хвилині, коли Худоб’як вибігав практично один на один з Пастом. Досвідчений півзахисник не став покладатися на техніку, пробивши сильно, але м’яч зрадницьки пролетів над поперечиною. Через п’ять хвилин вже Голодюк опинився один на один з воротарем, відкотив під удар тому ж Худоб’яку, але той знову пробив вище.

До кінця гри команди так і не змогли вразити ворота одна одної. У підсумку нульова нічия. “Карпати” з 9 очками посідають 10 місце у турнірній таблиці, а підопічні Монарьова мають на один заліковий пункт більше і займають 8 місце. У наступному турі львів’яни зіграють у Полтаві, а “Зірка” проведе матч проти “Олімпіка”.

“Зірка” – “Карпати” 0:0

“Зірка”: Паст, Пепе (Полегенько 33), Ковальов, Качараба, Цюпа, Загальский, Драченко, Гедж, Прядун (Петров 88), Рассадкін (Кондраков 72), Чічіков

Тренер: Роман Монарьов

“Карпати”: Підківка, Кортеджано, Мірошніченко, Нестеров, Федецький, Ді Франко (Лебеденко 61), Мякушко (Акулінін 86), Ксьонз (Худоб’як 72), Голодюк, Тіссоне, Гладкий

Тренер: Сергій Зайцев

Попередження: Качараба 77, Драченко 85, Прядун 87, Петров 90+2 – Мякушко 27, Голодюк 43

Поширити:

Залишити коментар:

коментар