Сьогодні “Зірка” зіграє проти “Карпат”: цифри та факти

Після паузи в чемпіонаті “Карпати” і “Зірка” мають можливість поправити своє турнірне становище і напевно налаштовуються взяти максимум очок цього уїк-енду. Перед 12-м туром всього один пункт розділяє команди, і кропивничани та львів’яни перебувають у нижній частині табеля про ранги, причому, навіть в разі перемоги піднятися в першу шістку суперники не зможуть, проте створити базис для майбутніх звершень успіх обов’язково допоможе. У будь-якому розкладі відступати “Карпатам” і “Зірці” нікуди, половину першого етапу чемпіонату вони провели не найкращим чином, і зараз прийшов час виправляти ситуацію.

Про це пише ua-football.com, повідомляє Перша електронна.

Підопічні Зайцева під час паузи в офіційних матчах провели товариську зустріч з “Вересом” і програли рівнянам 0:2, а “Зірка” розім’ялась на своїй молодіжній команді – 5:0. Втім, контрольні гри ще ні про що не говорять, адже часто після таких перерв суперники можуть піднести сюрпризи, сюрпризи як зі знаком плюс, так і не дуже приємні.

Зірка - Карпати. Анонс матчу - изображение 1Прем’єр-Ліга. 12-й турЗірка - Карпати. Анонс матчу - изображение 2

15 жовтня. Кропивницький. Стадіон “Зірка”

“Зірка” (Кропивницький) 14:00 “Карпати” (Львів)

АРБІТРИ

Арбітр матчу: Денис Шурман (Київська область)

Асистенти арбітра: Віктор Матяш (Донецьк) і Володимир Висоцький (Запорізька обл.)

Четвертий арбітр: Іван Бондар (Київ)

ТРАВМИ
Дмитро Фатєєв
Максим Ковальов
немає
ДИСКВАЛІФІКАЦІЇ
немає немає
КОТИРУВАННЯ БУКМЕКЕРІВ

Перемога “Зірки” – 1,45, нічия – 3,10, перемога “Карпат” – 7,20

Телетрансляція – канал Футбол 1

Цифри та факти

СТАТИСТИКА

“Зірка” – “Карпати”

Всього зіграно 18 матчів: +7 = 5 -6, загальний рахунок 21:22

НАЙБІЛЬША ПЕРЕМОГА
16.05.2004. Чемпіонат України
“Зірка” – “Карпати” 3:0
15.08.1999. Чемпіонат України
“Карпати” – “Зірка” 3:0

Передматчеві розклади

У воротах у львів’ян буде грати Мисак, а в центрі оборони Лобай і Нестеров, фланги повинні закрити Федецький і Мирошниченко. Трикутник в центрі поля сформують Худоб’як, Чачуа і Швед на його вершині. Ксьонз і Мякушко повинні розганяти атаки на краях, а Гладкий займе позицію центрфорварда.

У цьому сезоні ворота “Зірки” без альтернативи захищає Паст, в обороні можна буде побачити Качарабу, Маткобожика, Пепе і Цюпу. Опорну зону повинні взяти під свій контроль Драченко і Гедж, під нападаючим Ель Амдауі, швидше за все, зіграє Прядун. Також на атаку з флангів повинні працювати Чичиков та Рассадкін.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар