БК “Золотой Век” здобув розгромну перемогу над дублем “Черкаських Мавп”

Фото: БК "Черкаські Мавпи"

Баскетбольний клуб «Золотой Век» здобув свою першу перемогу у новому сезоні. У першій грі 2-го туру підопічні Георгія Ступенчука на виїзді здолали дубль «Черкаських Мавп» – 54:99.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сайт ФБКО.

Кропивницька команда з перших хвилин зустрічі заволоділа ініціативою, але черкащанам тривалий час вдавалося чинити гідний опір досвідченішим гостям. Втім, після перерви кропивничани остаточно «освоїлися» на майданчику «Черкаських Мавп» і не залишили господарям жодного шансу.

«Черкаські Мавпи-2» – «Золотой Век» 54 : 99 (18:24, 14:17, 7:25, 15:33)

У складі нашої команди у сьогоднішній зустрічі слід відзначити результативні дії Олександра Дробязка, який набрав за гру аж 32 очки і якому не вистачило одного підбирання, щоб встановити дабл-дабл, Сергія Юрченка (14 очок), В’ячеслава Моторчука (13 очок) і Владислава Унгуряна (11 очок).

Сьогодні, 13 жовтня, команди проведуть другий матч. Початок зустрічі о 13:00.

Нагадаємо, у надемоційному першому домашньому поєдинку сезону 2017/18 років кропивницькі шанувальники баскетболу стали свідками видовищної та непередбачуваної гри, мінімальну перемогу в якій у екстра-таймі здобули миколаївці – 95:102.

У другій грі стартового туру чемпіонату України серед команд Вищої ліги підопічні Георгія Ступенчука знову нічого не змогли вдіяти із миколаївським «Ніко-Баскетом» – 76:86.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар