Футболіст Зірки у складі збірної України U-19 пробився в еліт-раунд Євро-2018

Збірна України U-19, в складі якої є гравець кропивницької «Зірки» Кирило Дришлюк, здобула дві перемоги в кваліфікаційному раунді Євро-2018 й передчасно забезпечила собі місце в еліт-раунді Євро-2018.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією сайту “Зірки”.

Кирило Дришлюк

Спочатку підопічні Олександра Петракова з рахунком 1:0 обіграли юнацьку збірну Албанії. Кирило Дришлюк в тому поєдинку вийшов на поле на 88-й хвилині, замінивши Тимофія Сухаря. Єдиний же м’яч у складі нашої дружини забив Владислав Супряга.

Після цього, наша збірна з рахунком 2:1 перемогла в збірної Норвегії U-19. У цій грі Кирило Дришлюк вийшов на заміну на 70-й хвилині, замість Олексія Хахльова. На той час рахунок матчу був 1:1. Підопічні Олександра Петракова на восьмій хвилині пропустили першими, але вже на 16-й – завдяки автоголу гравця норвежців відновили паритет. Переможний же м’яч за нашу дружину забив Владислав Супряга на 84-й хвилині.

Таким чином, за тур до закінчення кваліфікаційного міні-турніру підопічні Олександра Петракова забезпечили собі мінімум друге місце в квартеті, яке дає право грати в еліт-раунді. Заключний поєдинок українці зіграють проти Чорногорії 10-го жовтня.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар