У Києві зустрічаються кропивницька “Зірка” і кам’янська “Сталь” (ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ)

Сьогодні, 26 серпня, о 17:00, на стадіоні “Оболонь-Арена” у Києві, 7-й тур чемпіонату України з футболу відкриється матчем кам’янської “Сталі” проти кропивницької “Зірки”.

У дебютних турах чемпіонату України 2017/18 “Сталь” була одним з найбільш приємних сюрпризів нового сезону, пише ua-football.com, зараз команда Мелікяна все ж зменшила оберти, суперники зрозуміли, що з кам’янцями не можна грати абияк і молодому колективу дуже непросто даються останні матчі. Чотири поразки в чотирьох останніх поєдинках у “сталеварів”, правда, і суперники були дуже серйозні. З “Зіркою” ж команда з Кам’янського зобов’язана грати, як мінімум, на рівних.

Підопічні Монарьова набрали менше очок, ніж команда Мелікяна, проте в шостому турі Прем’єр-ліги “Зірка” здобула першу перемогу в сезоні, обіграла представника України в єврокубках – луганську “Зорю”, пішла з підвалів турнірної таблиці і знаходиться в прекрасному настрої. Наскільки успіх в протистоянні з бронзовим призером УПЛ був не випадковий і покаже гра на “Оболонь Арені”.

Онлайн-трансляцію можна дивитися на телеканалі Футбол 2.

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар