Баскетболісти “Золотого Века” зазнали розгромної поразки у першому матчі проти южненського “Хіміка-2”

фото kirovogradbasket.com.ua

У першому поєдинку виїзного туру чемпіонату України у Вищій лізі (2 етап змагань) команда Андрія Бєлозерського програла южненському «Хіміку-2» – 102:62 (28:13, 30:9, 27:22, 17:18).

Результат матчу з южненським “Хіміком-2”, в якому “Золотой Век” на виїзді був розгромлений, був для нас, як грім серед ясного неба. Адже нічого не віщувало такого результату в боротьбі лідера Вищої ліги з третьою командою групи Б, пише Спортрепортер.

Але, мабуть, южненці були серйозно налаштовані на бій з лідером чемпіонату, а наші хлопці не поставилися до суперників з усією серйозністю. І були за це покарані вже в першій чверті, яку господарі виграли з перевагою в 15 пунктів – 28:13.

Ну а другий період у виконанні гостей взагалі не піддається ніякому логічному поясненню, бо негоже претенденту на чемпіонство поступатися будь-якому конкуренту за 10 хвилин з рахунком -30:9.

Зрозуміло, що, отримавши таку перевагу, в другій половині матчу дублери діючих чемпіонів Суперліги грали вільно і розкуто, спокійно довівши справу до логічної і заслуженої перемоги – 102: 62 (28:13, 30: 9, 27:22, 17:18) . Єдине, що можуть занести собі в актив підопічні Андрія Білозерського, це успіх з перевагою в 1 очко в заключному періоді.

Якщо поглянути на статистику, то ми абсолютно програли бій під щитами – 53:27, мало подавали здалеку 4 з 20, та й штрафні пробивали вкрай мало і не зовсім вдало – 4 з 8. А найрезультативнішими у складі “Золотого Века” були Гліб Бузько та Влад Рижов, які набрали по 14 очок, а також Андрій Куліш, який набрав 12 очок.

Загалом, будемо сподіватися, що це був одинокий провал, які трапляються по ходу тривалого турніру.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар