“Зірка” і “Ворскла” у Полтаві розіграли мирову (ОНОВЛЕНО)

матч "Зірка" - "Ворскла" у Кропивницькому 16.10.2016

Сьогодні, 18 березня, кропивницька “Зірка” у рамках 22-го туру Ліги парі-матч на виїзді зіграла у безгольову нічию з полтавської “Ворсклою”.

Перший тайм зустрічі був відверто нудним. Обмдві команди були обережними і боялися помилитися.

Найяскравішим моментом матчу було замикання Ігорем Пердутою дальнього навісу з флангу. М’яч пролетів узовж воріт і ніхто не зміг його добити.

На 57 хвилині матчу реальний шанс вивести “Зірку” вперед мав Олександр Акименко. Партнери вивели його один на один, але він поспішив з ударом і Шуст легко розібрався у ситуації. Це був єдиний небезпечний момент кропивничан у матчі. Надзвичайно активний у матчі проти “Динамо” Есеола у цьому матчі вже не мав змоги створювати таку ж небезпеку біляворіт полтавчан. Захист грамотно грав проти нього.

Починаючи із 60-ї хвилини перевага “Ворскли” постійно наростала. Хльобас, Ребенок і Загорулько раз-по-раз завдавали удари по воротах “Зірки”.

У цих моментах яскраво себе проявив 20-річний воротар кропивничан Роман Льопка. Молодий голкіпер врятував “Зірку” і на 75 хв. – він відбив відразу два удари полтавчан.

“Ворскла” мала нагоди забити і перед самим завершенням зустрічі, на 85 і 89 хвилині.

Матч так і завершився безгольовою нічиєю, після якої “Зірка” опустилась на 9 сходинку турнірної таблиці.

Тепер, за новою схемою Ліги Парі-Матч, усі команди розділяться на дві підгрупи відповідно до зайнятих позицій і продовжать боротьбу. Команди, що посіли з 1 по 6 місце боротимуться за єврокубки, а команди з 7 по 12 – за право залишитись у розіграші вищого дивізіону українського футболу.

“Зірка” у другій шістці доводитиме своє право грати у Лізі Парі-Матч.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар