“Зірка” на виїзді крупно поступилась кам’янській “Сталі”

матч "Зірка" - "Сталь" у Кропивницькому/25.09.2016

Сьогодні, 5 березня, у рамках 20-го туру української Ліги Парім-матч, кропивницька “Зірка” крупно поступилася кам’янській “Сталі”. 3:0 – з таким разунком завершився матч.

Нагадаємо, матч першого кола між цими командами завершився безгольовою нічиєю.

У складі кропивничан , порівняно з останнім поєдинком чемпіонату проти “Дніпра”, вийшло 5 нових гравців. Зокрема, сьогодні дебютував 23-річний бразильський захисник Наілсон Фернандо Медейрос.

На 18 хвилині матчу саме йому довірили пробити небезпечний штрафний, проте бразилець влучив у стінку.

На 23 хвилині “Зірка”, яка на початку зустрічі виглядала активнішою, знову отримала право на небезпечний штрафний. Полегенько чудово пробив під поперечину, проте голкіпер “Сталі” Паньків був на висоті.

У першому таймі кропивничани показали цікавішу гру, проте забити у ворота кам’янців не вдалося.

А от “Сталь” відзначилася швидким голом у другому таймі. На 49 хв матчу, після подачі кутового, м’яч відскочив до Євгена Карасюка і той потужно і влучно пробив метрів з 25-ти. 1:0.

Через три хвилини “Сталь” вже мала можливість подвоїти рахунок. На правій стійці воріт кропивничан на дальню передачу відгукнувся Карікарі, пробив з близької відстані – “Зірку” врятував Євген Паст.

А вже за кілька миттєвостей, на 55-ій хв “Зірка” мала можливість зрівняти рахунок. Під час швидкої атаки Полегенько небезпечно відпасував у центр штрафного майданчика “Сталі”, Чичиков оригінально пропустив м’яч, а Акименко, до якого він потрапив, обіграв ще двох захисників і пробив. Удар виявився надто легким для Паньківа.

На 72-й хв капітан “Зірки” Федеріко Перейра сфолив у штрафній проти Дениса Васіна, і сам постраждалий реалізував 11-метровий. 73 хв матчу – 2:0.

І знову, після другого забитого голу, “Сталь” мала можливість відразу зробити рахунок розгромним. Карікарі мав можливість фатально пробити, але проти нього якісно зіграв Полегенько.

Але на 86-й хв кам’янці все ж довели рахунок до розгромного. Романа Дебелка чудовим пасом по центру вивели на побачення з Пастом, і гравець “Сталі” не схибив. 3:0.

Розпочавши непогано гру та володіючи певною ініціативою у першому таймі, “Зірка” була значно слабшою у другому таймі.

Після 20 турів української Перм’єр-ліги кропивничани залишились на 8ій сходинці турнірної таблиці, маючи в активі 19 очок. Проте після сьогоднішнього програшу до “Зірки” наблизилась “Сталь”, яка займає 9-те місце і має 18 очок.

Нагадаємо, у наступному 21-му турі Ліги Парі-Матч кропивницька «Зірка» вдома прийматиме чемпіона України, київське «Динамо». Цей поєдинок відбудеться 12 березня. Початок гри на нашому стадіоні о 14:00.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар