“Золотой Век” у напруженому поєдинку вдруге здолав “НІКО-БАСКЕТ”

БК "Золотой Век", Глеб Бузько/фото Олександр Сухонос

У повторному поєдинку чемпіонату України серед команд Вищої ліги баскетболісти «Золотого Века» вдруге переграли в Миколаєві місцевий «НІКО-БАСКЕТ» – 76:75 (20:12, 15:22, 25:23, 16:18). Однак легкою сьогоднішню звитягу підопічних Андрія Бєлозерського назвати не можна.

Про це повідомляє прес-служба ФБКО.

У першій чверті зустрічі гості відразу заволоділи перевагою, що швидко відобразилося на рахунку: стартову десятихвилинку кропивницька команда виграла з розривом у вісім очок. Втім, миколаївці знайшли в собі сили переломити хід гри і в другій чверті фактично відновили паритет. На велику перерву клуби пішли за мінімальної переваги «Золотого Века» – 35:34.

У третій чверті миколаївці продовжили переслідувати кропивницьку команду. І хоч гості все ще вели в рахунку, миколаївські баскетболісти були за крок від того, щоб перевернути все з ніг на голову.

І це їм все ж таки вдалося в заключній десятихвилинці, під час якої команди розіграли на майданчику справжній трилер. Розпочалося все з того, що господарі наздогнали суперників і вийшли вперед. «Золотой Век» опинився у ролі наздоганяючого. Втім, підопічні Андрія Бєлозерського змогли провести декілька вдалих і надважливих у ці секунди атак і виграти «перестрілку» у миколаївців. І хоч заключну чверть гості програли в два пункти, на підсумковий результат гри це не вплинуло – 76:75 – перемога «Золотого Века»!

Найрезультативнішими гравцями у складі нашої команди стали Андрій Куліш (14 очок, 6 підбирань), Гліб Бузько (21 очко, 3 підбирання), Богдан Сосой (13 очок, 4 підбирання), Олександр Дробязко (9 очок, 4 підбирання) і Євген Ворнік (10 очок, 9 підбирань), який зупинився у кроці від того, щоб оформити дабл-дабл у зустрічі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар