Кропивницький “Золотой Век” вдруге обіграв конкурента за перше місце у Вищій лізі

Ілюстрація www.kirovogradbasket.com.ua

У повторному поєдинку чемпіонату України у Вищій лізі гравці «Золотого Века» вдруге переграли прямого конкурента в боротьбі за перше місце в групі криворізький «КДПУ» – 99:79 (29:23, 24:19, 18:19, 28:18).

Про це повідомляє прес-служба ФБКО.

Другий поєдинок команди знову провели в напруженій боротьбі. Проте на відміну від вчорашньої гри, сьогодні у ролі наздогоняючих фактично протягом усього ігрового часу були саме криворізькі баскетболісти.

Інтрига в протистоянні трималася доволі довго. Доля поєдинку вирішилася в заключній чверті, в якій підопічні Андрія Бєлозерського діяли настільки впевнено, що змогли довести свою перевагу до двадцяти очок. Сьогодні у складі «Золотого Века» результативними діями відзначилися Олександр Дробязко (14 очок, 9 підбирань), Андрій Куліш (12 очок), Гліб Бузько (28 очок), Андрій Горбатюк (16 очок). Однак усі гравці кропивницького клубу заслуговують на компліменти на свою адресу. Адже як зазначив після гри головний тренер Андрій Бєлозерський, дві непрості перемоги клуб здобув перш за все завдяки командній грі наших баскетболістів.

Кропивницький “Золотой Век” у напруженому поєдинку здолав криворожан

Поширити:

Залишити коментар:

коментар