Кропивницький «Золотой Век» вдруге впевнено перемагає «СумДУ»

фото kirovogradbasket.com.ua

У повторній грі домашнього туру чемпіонату України у Вищій лізі (Група 1) кропивницька команда вдруге «розібралася» із сумським «СумДУ» – 90:70 (32:18, 22:13, 18:14, 18:25).

Як і днем раніше, пише прес-служба ФБКО, в другому поєдинку тренерський штаб «Золотого Века» дав можливість проявити себе всім гравцям команди. Однак на ході гри, який знову впевнено контролювали господарі, це ніяк не відобразилося. І хоч гостям вдалося уникнути розгрому в 50 очок, якого сумчани зазнали в суботу, шансів розраховувати на щось більше в не було.

На заключну чверть гравці «Золотого Века» виходили з 27-очковою перевагою над суперниками. Тому навіть поразка в заключній десятихвилинці – 18:25 – ніяким чином не вплинула на загальний підсумок зустрічі, перемогу в якій заслужено відсвяткували хлопці з Кропивницького.

Найрезультативнішими гравцями у звітному матчі стали Владислав Рижов (10 очок), Костянтин Великанов (12 очок), Олександр Дробязко (13 очок), Андрій Куліш (14 очок), Гліб Бузько (12 очок). Суттєвий внесок у загальнокомандний успіх зробили також Богдан Сосой, Микита Мизь, Юрій Крамар і Олексій Масальський.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар