Кропивницька “Зірка” у захопливому надрезультативному матчі переграла “Карпати” (ОНОВЛЕНО)

футболісти "Зірки" атакують ворота львівських "Карпат" у матчі першого кола сезону 2016-2017 в Кропивницькому

Сьогодні, 11 грудня, у 18 турі української Прем’єр-ліги кропивницька  “Зірка” у Львові взяла гору над місцевими “Карпатами” – 3:2.

Кропивничани проявили характер, і змогли переломити хід цікавого і динамічного поєдинку на свою користь. Забивали за “Зірку” Бацула, Перейра та Кучеренко.

Львів’яни з перших хвилин націлилися на перемогу, і вже на 6-ій хв Бланко-Лещук вразив ворота Паста – 1:0.

Після забитого голу “Карпати” зменшили обороти, за що їх покарав Андрій Бацула – на 30-ій хв автор рятівного гола кропивничан у матчі проти “Олександрії”, підібрав м’яча, потужно пробивши лівою ногою з-за меж штрафного майданчика – 1:1.

На початку другого тайму нападник “Зірки” Мойя отримав неприємну травму – костариканець кричав від болю, і його замінив Білоног.

Далі у матчі наступила гольова п’ятихвилинка. Спочатку на 69-ій хв капітан кропивничан Перейра розстріляв голкіпера “Карпат” після подачі з кутового, а буквально через кілька секунд, на 70-ій хв Чачуа ударом головою встановив нічию – 2:2. Завершив гольову феєрію захисник “Зірки” Кучеренко, який на 74-ій хв головою забив третій гол “жовто-червоних”.

2:3 – кропивницька “Зірка” демонструє характер і у ефектному матчі переграє “Карпати”.

Команда зі Львова має 5 балів і посідає останню сходинку турнірної таблиці, а кропивничани набирають 18 очок, закріпившись на 8 позиції.

У наступному турі “Карпати” зіграють проти “Чорноморця”, “Зірка” – проти “Дніпра”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар