Головний тренер “Карпат” Олег Дулуб: «Зірка показує хорошу гру в атаці»

Олег Дулуб / footboom.com

Головний тренер “Карпат” Олег Дулуб напередодні поєдинку із “Зіркою” оцінив сильні сторони кропивницької команди.

Про це пише Sportarena.

У заключному поєдинку цього року львів’яни в неділю, 11 грудня, приймуть кропивницьку команду на своєму полі в рамках 18-го туру української Прем’єр-ліги.

«Наш суперник показує хорошу гру в атаці, у них є швидкі нападники, хороший тренерський штаб, який змінив систему гри команди», – наводить слова Дулуба офіційний сайт “Карпат”.

Олег Дулуб також очікує цікавого матчу і запевнив, що “Карпати” добре вивчили майбутнього супротивника.

«Вважаю, що нас чекає цікавий поєдинок. Вже вивчили і проаналізували “Зірку”, переглянули три останні матчі і вже знаємо, що нам потрібно».

Нагадаємо. що попередній поєдинок львівської команди проти “Олімпіка”, який повинен був відбутися 4 грудня в Сумах, був скасований через відсутність підігріву поля. Таким чином, “Карпати” останній раз грали ще 27 листопада, тоді як “Зірка” дотримувалася тижневий графік ігор.

У першій зустрічі в рамках 7 туру української Прем’єр-ліги кропивницька “Зірка” мінімально здолала “Карпати” на власному полі. Для кропивничан це була перша звитяга у Прем’єр Лізі.

Після 16 турів “Карпати” з 5 очками замикають турнірну таблицю чемпіонату України, “Зірка” має в активі 15 очок і розташовується на 8-му рядку.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар