Гравці кропивницької “Зірки” потрапили до символічної збірної туру Ліги Парі-Матч

За підсумками 17-го туру Ліги Парі-Матч, в якому кропивницька «Зірка» в дербі Кіровоградщини проти ФК «Олександрія» зіграла внічию 1:1, захисники нашої команди Андрій Бацула та Федеріко Перейра були включені до символічної збірної туру за версією сайту «ua-football.com».

Про це повідомляє прес-служба “Зірки”.

У діях Андрія Бацули журналісти цього видання відзначають, що універсальний боєць «Зірки» в протистоянні з «Олександрією» закривав усю ліву бровку, виконав чималий об’єм роботи, але не дивлячись на це, зберіг сили на кінцівку й чудовим ударом приніс почесну нічию своїй команді в дербі Кіровоградщини. Варто відзначити, що в ряді єдиноборств Андрієві доводилось дуже несолодко, «городяни» не шкодували ні себе, ні суперника, тим не менше кропивничани вистояли і Бацула в цьому матчі став одним із лідерів своєї команди.

Бацула

Щодо Федеріко Перейри, то кореспонденти інтернет-порталу зазначають, що в матчі з «Олександрією» капітан кропивничан хоч і нечасто підключався до атак, але в обороні був неперевершеним. На підбираннях Федеріко опинявся першим, вигравав верхові м’ячі в більш високих суперників й один у один з нападником не програв у жодному моменті. Також Перейра вдало підстраховував партнерів і «пожеж» у штрафному майданчику «Зірки» майже не виникало.

перейра

Поширити:

Залишити коментар:

коментар