П’ятеро педагогів Кропивницького отримають премію імені Сухомлинського

Рішення про збільшення преміх і кількості номінантів було прийнято сьогодні, 28 липня, під час сесії міської ради. 

Започатковано премію імені Сухомлинського було у 2004 році. Розмір педагогічної премії складав 1500 грн, а удостоювались її 3 кращі працівники освіти року.

Під час розгляду питання “Про внесення змін кіровоградської міської ради від 29 січня 2004 року №680 «Про започаткування міської педагогічної премії імені В. О.Сухомлинського», про яке доповідала начальник управління освіти Лариса Костенко, було погоджено збільшено кількість номінантів до 5, а суму – до 2500 грн.

Довідка

  1. Міська педагогічна премія імені В.О.Сухомлинського (далі – педагогічна премія) заснована міською радою та виконавчим комітетом Кіровоградської міської ради, присуджується щорічно на конкурсній основі організаторам освіти, працівникам органів управління освітою і навчальних закладів, педагогічним працівникам навчальних закладів міста за значні досягнення у навчанні і вихованні молоді, розвиток освіти міста, творче впровадження та пропаганду педагогічної спадщини В.О.Сухомлинського.
  2. Подання про присвоєння педагогічної премії вноситься міському голові конкурсною комісією, яка складається із представників педагогічної та науково-педагогічної громадськості міста, депутатів міської ради, працівників управління освіти, склад якої затверджується рішенням Кіровоградської міської ради.
  3. Висунення кандидатур до присвоєння педагогічної премії здійснюється гласно за місцем роботи особи, яку представляють до нагородження у трудових колективах установ, організацій, підприємств незалежно від типу, форми власності та господарювання.
  4. Одночасно з клопотанням на кожну особу, яка представляється до нагородження, подаються такі документи:
  5. подання від керівника закладу (відомості про досягнення, біографічна довідка та довідка про паспортні дані, ідентифікаційний номер, домашня адреса особи, що претендує на нагородження, систематизовані матеріали і методичні розробки, друковані матеріали та інше).
  6. Конкурсна комісія до 15 серпня поточного року розглядає подані матеріали щодо нагородження даною педагогічною премією.
  7. Кількість педагогічних премій визначається комісією, але не може бути більше трьох.
  8. Премія встановлюється у розмірі 2500 гривень та вручається в урочистій обстановці до Дня працівників освіти.
  9. У випадку смерті удостоєного нагороди педагогічна премія вручається спадкоємцям.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар