Восени «Піккардійська Терція» завітає до Кропивницького (АНОНС)

«Піккардійська Терція» оголосила графік туру містами сходу та півдня України. Восени вокальна формація представить нову концертну програму у 17 містах: від Полтави – до Маріуполя.

Вокальний секстет “Піккардійська Терція” готується до нового концертного туру містами сходу та півдня України. Від 16 жовтня 2016 р. – і до 1 листопада 2016 р. відомий акапельний колектив виступить у Полтаві, Сумах, Кременчуку, Кіровограді, Олександрії, Кривому Розі, Нікополі, Кам’янському (колишній Дніпродзержинськ), Дніпрі, Запоріжжі, Мелітополі, Херсоні, Миколаєві, Бердянську, Сєвєродонецьку, Краматорську і Маріуполі. Організатор гастролей – компанія “Квартал-Концерт”.

Це будуть уже четверті гастролі “Терції” містами сходу та півдня України за останні два роки. Утім, цього разу “піккардійці” завітають із концертами у найбільшу кількість міст ще й із рекордним гастрольним графіком: 17 міст, 17 концертів – за 17 днів!

“Веземо багато нових пісень. Це буде абсолютно нова програма “Лети…”, яку ще мало де чули і яку тільки зараз починаємо презентувати на концертах. Саме ця програма невдовзі стане основою нового альбому, який вийде напередодні 25-річчя “Терції”, – розповів художній керівник “Піккардійської Терції” Володимир Якимець.

Поважний ювілей – 25 років – “Піккардійська Терція” відзначатиме восени 2017-го року. До круглої дати знаменитий чоловічий секстет готує своїм прихильникам не один пісенний сюрприз.

Графік концертів туру “Піккардійської Терції” з програмою “Лети…”:

16 жовтня – Полтава (Палац дозвілля “Листопад”).

17 жовтня – Суми (Театр ім. М. Щепкіна).

18 жовтня – Кременчук (Міський палац культури).

19 жовтня – Кропивницький (Філармонія).  

20 жовтня – Олександрія (Палац культури “Світлопольський”).

21 жовтня – Кривий Ріг (Театр ім. Т. Шевченка).

22 жовтня – Нікополь (КСК заводу феросплавів).

23 жовтня – Кам’янське (колишній Дніпродзержинськ; Театр ім. Лесі Українки).

24 жовтня – Дніпро (Театр ім. М. Горького).

25 жовтня – Запоріжжя (Концертний зал ім. М. Глінки).

26 жовтня – Мелітополь.

27 жовтня – Херсон (Концертний зал “Ювілейний”).

28 жовтня – Миколаїв (Обласний палац культури).

29 жовтня – Бердянськ (Міський палац культури ім. Т. Шевченка).

30 жовтня – Сєвєродонецьк (Палац культури “Хіміків”).

31 жовтня – Краматорськ (Міський палац культури).

1 листопада – Маріуполь (Палац культури “Металургів”).

Довідка

“Піккардійська Терція” – унікальний колектив для української музичної культури. За 24 роки стрімкої пісенної кар’єри цей чоловічий гурт по праву завоював звання “музичної легенди України”, а його учасники стали визнаними “метрами акапельного співу”. Від 1992-го, року свого заснування, “Терція” випустила чотирнадцять різножанрових альбомів та збірок. А зараз “піккардійці” працюють над новим, п’ятнадцятим за ліком, студійним альбомом.

У репертуарі “Піккардійської Терції” – понад 300 пісень у найрізноманітніших музичних стилях: поп, рок, класика, фольк, джаз, кантрі, духовна музика, рок-н-рол, блюз… На 95 відсотків це – україномовний репертуар. Хоча загалом у пісенному активі секстету є пісні 12-ма мовами. Географія виступів формації: Польща, Німеччина, Іспанія, Італія, Франція, Канада, США, Бельгія, Швейцарія і навіть Сингапур. У 2008-му році вокальна формація удостоїлася найпрестижнішої культурно-мистецької нагороди – Національної премії України ім. Т. Шевченка.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар