Кіровоградський театр ляльок поїхав на міжнародний фестиваль до Львова

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Фото сайту travelua.com.ua

Сьогодні, 30 червня, колектив Кіровоградського академічного обласного театру ляльок знову вирушив у далеку подорож – на ІІ Міжнародний фестиваль театрів ляльок «І люди, і ляльки», який проходитиме 1- 3 липня у Львові. Про це Першій електронній повідомили в театрі.

Крім чотирнадцяти українських колективів, у театральному форумі візьмуть участь лялькарі з Грузії, Литви та Білорусі.

Оскільки програма фестивалю дуже насичена, виступи театрів відбуватимуться одразу на трьох сценічних майданчиках. Частина колективів представить свої роботи на сцені господарів фестивалю – Львівського театру естрадних мініатюр «І люди, і ляльки», інші – в приміщенні Львівського драматичного театру ім. Леся Курбаса.

Кіровоградські митці зі своїми творами виступатимуть на сцені Львівського драматичного театру ім. Лесі Українки. 1 липня на суд журі, глядачів і колег вони представлять виставу для дітей «Бука» М.Супоніна, а 2 липня – Шевченкову «Наймичку».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар