“Авіатор” у Кіровограді: на авіалайнері “По небу” та замість магнітиків – “Стокгольм”

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Для тих, хто любить небо і літає у мріях. Для тих, хто згоден замість концерту улюбленого гурту відправитись авіалайнером куди-небудь. Для тих, хто привозить із поїздок не магнітики, а історії. Місто Кіровоград. Гурт “Авіатор”. Найбільший тур Україною. “По небу”.

Гурт “Авіатор” вирушив у свій найбільший тур Україною, який планує охопити 55 міст України. Кіровоград – 21 зупинка цього маршруту.

“55 – тільки початок. Далі – буде більше, – зазначили на старті “авіатори” і запросили кіровоградців до польоту, – Ми запрошуємо вас на наш музичний авіалайнер, який має назву “Авіатор”. І тут треба дотримуватись деяких правил: співати разом з нами і танцювати. А третього правила вам уже вдається дотримуватись – створювати драйвову, позитивну, класну енергетику”.

DSC_0173

Назва туру співзвучна із новою піснею гурту – “По небу”. Нещодавно музиканти відчули аромат розрідженого повіртя, сівши за штурвали літаків – одночасно стали студентами. Ті, хто співають про любов до неба, стали на крок ближче до нього. І, як справжні музиканти, були натхненні атмосферою хмар:

“Ми дійсно стали студентами приватної льотної школи. Знаємо, що в Кіровограді є льотна академія  і тут потужна авіабаза. Тому ми тут фактично в родинному колі, – розповів “Авіатор” перед виконанням прем’єрної пісні і додав, – Сівши за штурвал, ми переосмислиливсю свою творчість, своє ставлення. Насправді, ми завжди любити небо, літаки… Але ми зрозуміли,  у чому справжній “Авіатор”. І усі емоції, які ми відчули, будучи там, вилились у пісню “По небу”.

DSC_0285

Одну з пісень музиканти присвятили військовим, які зараз несуть службу у зоні АТО, та тим, хто їх чекає вдома. А у передісторії до композиції, музикант Дмитро розказав, що “Авіатор” знає про кіровоградський військових:

“Ця пісня була написана про закоханих у небо людей, про авіторів, про нас в принципі, і про тих, хто чекає їх вдома. Але зараз, у кожному місті, ми присвячуємо цю пісню воїнам. Ми знаємо, що з Кіровограда дуже багато чоловіків на передовій. Тому ця пісня і для них, і для тих, хто чекає їх удома, в Кіровограді”.

DSC_0281

“Авіатор” поміж піснями розповідав історії про себе, свої пісні та те, як вони створювались. Ось одна із них:

“Два роки тому ми були у Стокгольмі з гастролями. Всі туристи, всі музиканти, щось із поїздок додому привозять на згадку. Ми з Андрієм привезли собі по магнітику, повісили на холодильник. Дімі нашому магнітиків не вистачило, – жартує Ігор і додає, – Ні, просто Діма у нас найбільш романтик, влюбчивий такий… Він привіз зі Стокгольма цілу історію і виклав її на ноти. Вийшла з того пісня – “Стокгольм”. Це справжня історія”, – розповів Ігор.

DSC_0550

“Авіатор” зробив у Кіровограді 21-у зупинку свого всеукаїнського туру “По небу”. Музиканти, які живуть небом, розповідали історії та запалювали зал своєю потужною енергетикою. Місто на Інгулі вони назвали рідним, адже тут, де виховуються пілоти, вони почуваються як вдома. Віддавши прихильникам частинку своєї творчості, “Авіатор” полетів далі – до наступного міста, де їх уже чекає наступна порція захмарної атмосфери.

Авіалайнер приземлився. Політ пройшов успішно. Жертв немає.

GALLERY

Поширити:

Залишити коментар:

коментар