У Кіровограді стало на 70 дипломованих моделей більше

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Днями учениці кіровоградської модельної агенції “Mix models” склали випускні іспити та отримали дипломи за успіхи у школі моделей.

Як розповіла Першій електронній директор агенції Олена Рудковська, цього року вони випускають 70 моделей двох вікових груп – старшої та молодшої.

“Деякі з наших учениць не змогли прийти на іспити та вручення дипломів, адже зараз працюють за кордоном. Контрактна робота наразі триває у трьох дівчат. Двоє наших випускниць нещодавно повернулись в Україну. Ще кілька – влітку підписують контракти”, – розповіла Олена Рудковська.

Під час навчання у школі “Mix models” майбутні моделі відточують свою майстерність на конкурсах дизайнерів, fashion-шоу, здобувають титули на конкурсах краси місцевого та національного рівня. Окрім того, деякі красуні вже встигли побувати на обкладинках американських журналів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар