На кіровоградців чекає грандіозний бібліофест посеред вулиці (АНОНС)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Анонс заходів обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського 23 травня – 29 травня 2016 року:

24 травня з 12:00 до 16:00 відбудеться «Бібліофестиваль на Великій Перспективній-2016» біля обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д. Чижевського (м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 24). Фестиваль проходить під девізом «В літо – разом з бібліотекою» та є своєрідним відкриттям літніх програм, які бібліотека презентує кіровоградцям та гостям міста влітку. Ексклюзивом свята буде «Виставка в темряві, таємні місця книгосховища» і «Чудо сучасної техніки: 3D принтер».

У цей день у темній кімнаті книгосховища о 13.00 відбудеться відкриття виставки незвичайних картин. Авторка – молода кіровоградська художниця Ганна Войтович пише картини, які  несподівано змінюються на ваших очах. Глядач має можливість перевірити це особисто – за одну хвилину обличчя з картин оживають. Лякатися не треба, адже виставка покаже нові можливості сучасних технологій в мистецтві. Виставка покаже нові можливості мистецтва сучасними фарбами.

А також вперше о 13.00 буде презентовано «Чудо сучасної техніки: 3D принтер». Протягом дня будуть проведені акції: вулична акція-вікторина «Скажи пластику  – ні!», акція збору книг для госпіталю і військових частин «Бібліотека українського воїна» (прохання приносити з собою книги) та багато інших  – загалом близько півсотні заходів. У залах вас чекають презентації виставок, екскурсії, розваги на інтерактивній дошці та ігри. Всіх пропозицій неможливо описати – тож приходьте і беріть участь, гарний настрій гарантуємо. Тож чекаємо у вівторок, 24 травня, біля обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського!

З 25 травня у відділі рідкісних і цінних видань розпочинає роботу виставка рідкісних і цінних видань «Листівки».

Запрошуємо жителів міста до відділу мистецтв переглянути виставку художньої кераміки Лариси Кулініч та студентів художньо-графічного відділення  мистецького факультету КДПУ ім. В. Винниченка «Теракота».

Екскурсію по виставкам можна замовити особисто у відділі мистецтв ОУНБ ім. Д. І. Чижевського або за телефоном 22-58-90.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар