Що цікавого підготувала для кіровоградців бібліотека Чижевського (АНОНС)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Анонс заходів обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського 16-22 травня 2016 року:

16 травня до Дня слов’янської писемності і культури у відділі обслуговування користувачів працює  виставка-інсталяція «Витоки слов’янської культури».

Лише тиждень, з 16 до 22 травня у відділі документів іноземними мовами працюватиме мобільна книжкова виставка «Книжковий Big-Ben». Виставка розповідає про сучасне значення англійської мови як світової мови. Інсталяція уже побувала в кількох містах України і через тижень прямує далі. Тож не втратьте нагоди побачити унікальні документи. Вхід – вільний.

17 травня з 14.00 відбудеться інформаційно-просвітницька акція в рамках Тижня планування сім’ї, під час якої члени громадської організації ОЖІС та волонтери на вулиція біля обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського розповсюджуватимуть сучасні інформаційні матеріали про кохання та збереження репродуктивного здоров’я. Новинкою є буклет  про збереження репродуктивного здоров’я для чоловіків-військовослужбовців «Захищаєш країну – захисти себе».   

18 травня о 14.00 у відділі мистецтв відбудеться презентація виставки кераміки Лариси  Кулініч «Теракота». Заппрошуємо на презентацію, а також повідомляємо, що у відділі мистецтв можна замовити екскурсію по виставці, телефонуйте: 22-58-90.

21 травня країна готується  до святкування Дня Європи в України. Обласна бібліотека  ім. Д. Чижевського  підготувала цикл заходів, черед яких є й інтерактивні  – перегляди фільмів, презентації, традиційний Єврофестиваль, так і традиційні – з початку травня у відділі обслуговування користувачів (ІІІ поверх) працює книжкова виставка «Європейський день». Детальніше слідкуйте за анонсами в соціальних мережах.  

Поширити:

Залишити коментар:

коментар