У Кіровоград втретє завітало «Свято Морозива» (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Днями у Кіровограді  відбулось масштабне «Свято Морозива», яке вже 12 років мандрує Україною. До нашого міста воно завітало вже втретє.

Як розповів Першій електронній газеті представник організатора – маркетолог компанії “Рудь” Віталій Денисюк, цього разу на гостей свята чекало ще більше ігор і ласощів.

«Кожного року ми аналізуємо особливості проведення свята в кожному місті (загалом буваємо в 55-ти обласних і районних центрах України) і відповідно до запитів наших гостей змінюємо і розширюємо спектр ігор, розваг. А також привозимо все більше морозива. Рекорд з його поїдання було встановлено у Львові. Там за один день з’їли близько двох тонн нашої продукції», – зазначив Віталій Денисюк.

Кіровоградці цього року не змогли побити рекорду львівян, та й відпочити як слід не вдалось через погодні умови – у самий розпал свята місто накрило дощем. Та все ж діти встигли побувати в «тату-салонах», зробити креативні зачіски і аква-макіяж, пограти в інтелектуальні ігри, взяти участь у колективних танцях і флеш-мобах. Розраховувались за все це спеціальною валютою «рудиками», яку вимінювати на обгортки від з’їденого морозива.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар