Арт-терапія, майстер-класи і виставки – обласний художній музей чекає на відвідувачів

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Кіровоградський обласний художній музей запрошує на масові заходи, які відбудуться цього тижня:

17 травня 2016 року о 14.00 в приміщенні КЗ «Кіровоградський обласний центр планування сім’ї та репродукції людини» буде проведено заняття з арт-терапії «Разом у світ прекрасного» для вагітних жінок (за програмою гранту Британської ради в межах реалізації проекту «Активні громадяни»).

Проводить: Олена Степанок – завідуюча відділом науково-просвітницької роботи

18 травня 2016 року у відділі обласного художнього музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» буде розгорнуто експозицію «Моя Батьківщина – Україна» до 91-ї річниці з дня народження художника-земляка Петра Оссовського (1925-2015).

19 травня 2016 року об 11.30 у відділі обласного художнього музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» буде проведено майстер-клас  з декоративного живопису «Пейзаж».

Проводить: Богдан Мороз –  художник І категорії картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

19 травня 2016 року о 14.00 в приміщенні КЗ «Кіровоградський обласний центр планування сім’ї та репродукції людини» буде проведено заняття з арт-терапії «Разом у світ прекрасного» для вагітних жінок (за програмою гранту Британської ради в межах реалізації проекту «Активні громадяни»).

Проводить: Олена Степанок – завідуюча відділом науково-просвітницької роботи

20 травня 2016 року в рамках відзначення Дня Європи буде презентовано віртуальну виставку «Куточки Європи»

Автори проекту: Богдана Бабенко – науковий співробітник відділу науково-просвітницької роботи та Богдан Мороз – художник І категорії відділу музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна».

21 травня 2016 року з 16.00 до 24.00 буде проведено ХІІ Міжнародну акцію «Ніч музеїв». Вхід безкоштовний.

Протягом тижня у відділі обласного художнього музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» проводиться безстрокова акція «ЗАМАСКОВАНА ТУРБОТА» (плетіння маскувальних сіток для військових).

Також діє програма для дітей та батьків «Залиш дитинку на годинку» (мистецькі цікавинки: майстер-класи, ігри, перегляд мультиплікаційних фільмів та ін.)

Такий захід діє в музеї як на постійній основі, так і на замовлення батьків.

Галерея відкрита для відвідування:
Пн. – Чт.: з 9.00 до 18.00;

Пт. – Сб.: з 9.00 до 17.00;

Неділя – вихідний (працюємо за індивідуальними замовленнями).

Адреса музею: м. Кіровоград, вул. В.Перспективна (колишня К.Маркса), 60. 
Телефони для довідок: (0522) 24-98-37, 22-36-98

Також ви маєте можливість переглянути:

– виставку дитячих робіт «Очима маленького чуда» у Малій Галереї Кіровоградського обласного  художнього музею – відділі підліткового читання та інформаційно-консультативних послуг користувачам Кіровоградської обласної бібліотеці для дітей імені Тараса Шевченка;

виставку творів студентки 4-го курсу факультету дизайну Кіровоградського інституту «Університет сучасних знань» Анни Козлової «Образи, що надихають…» у Будинку культури «Авіатор» Кіровоградської льотної академії України Національного авіаційного університету;

виставку художніх творів «Весняний пленер у Дендропарку» у конференц-залі обласної державної адміністрації.

Шановні відвідувачі! Ми працюємо для Вас та постійно намагаємося покращити якість нашої роботи, зробити відвідування музею більш комфортним. Відвідувачі мають доступ до Wi Fi.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар