Кіровоградцям пропонують відкрити для себе Європу (АНОНС)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

З 12 по 17 квітня Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва запрошує на заходи:

14.04 о 13.30 відбудеться презентація пункту європейської інтеграції «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся», який створено за підсумками перемоги бібліотеки у конкурсі Української Бібліотечної Асоціації «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в пунктах європейської інформації в бібліотеках» за підтримки Європейського Союзу (програма Erasmus +(Жан Моне)». Протягом заходу організатори познайомлять учасників із напрямками діяльності пункту, своїм досвідом у роботі поділяться члени Ради Євроклубів Кіровоградської області та євроклубів ЗОШ № 30 («Європейський») і гімназії ім. Т. Шевченка. А музичний супровід забезпечать учні Кіровоградської музичної школи №1 ім. Г. Г. Нейгауза.

14.04 о 14.00 у рамках презентації пункту європейської інтеграції відділ сприяння технічній творчості молоді запрошує на віртуальну подорож «Welcome to England». Захід проходить двома мовами, українською та англійською, супроводжується яскравими слайдами та відео, що знайомлять глядачів із найцікавішими місцями та особистостями Великобританії.

Також до презентації пункту євроінтеграції 14.04 о 14.00 відділ абонементу проведе урок-подорож «Відкриваємо Європу разом». Захід познайомить відвідувачів із історією Євросоюзу, країнами-членами євроспільноти, а також змалює шлях України до Європи.

14.04 відділ абонементу до Дня довкілля презентує книжкову виставку «Ми не гості на планеті». Головною метою цього дня є поліпшення стану української природи. Заходи, що, зазвичай, проводяться цього дня – озеленення територій, прибирання населених пунктів, різноманітні конкурси на екологічну тематику, конференції, лекції.

15.04 о 13.30 відділ популяризації книги запрошує на зустріч з фахівцем ДСНС України в Кіровоградській області у рамках бібліопроекту «Safe Life. Подбай про свою безпеку». Тема заняття – «Правила протипожежної безпеки».

У бібліотеці тривають курси комп’ютерної грамотності. Заняття проходять у понеділок, середу та неділю з 10.00 до 12.00.

    Триває всеукраїнська акція «Бібліотека українського воїна». Запрошуємо усіх кіровоградців долучатися до благодійності та передавати  книги для військовослужбовців, що знаходяться в зоні АТО.

          Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва.

          тел. 0954712767 Букач Тетяна Станіславівна – завідувач сектору соціокультурної діяльності;

          тел. 0669 475 475 Зайцева Наталя – головний бібліотекар сектору соціокультурної діяльності.

          Адреса: вул. Декабристів 6\15. Сайт: http://www.lib.kr.ua. Працюємо з 9.00 до 18.00  щоденно, вихідний – субота.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар