Як кіровоградці святкували іменини соліста філармонії Ярослава Страшного (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Учора, 30 березня, в Кіровоградській обласній філармонії пройшов бенефіс Ярослава Страшного «Надія, Віра і Любов», з нагоди 30-річчя від Дня народження співака.

У храмі мистецтв зібрались тільки найкращі друзі та близькі соліста Кіровоградської обласної філармонії та лауреата міжнародних конкурсів Ярослава Страшного. Весь зал був заповнений шанувальниками Страшного, всі хотіли привітати його з Днем народження та почути улюблені пісні у його виконанні.

Приєдналися до вітань й інші кіровоградські сольні виконавці і творчі гурти, які не лише подарували ювіляру свої пісні, а й хором заспівали «Happy Birthday», без якої не обходяться жодні іменини.

Завітав на свято і давній друг Ярослава Страшного – ведучий, сценарист, режисер, екс-капітан команди КВН «Торнадо», а нині директор олександрійського палацу культури  Дмитро Клюєв. «Я сьогодні дуже хвилююсь, адже у мене є почесна місія, привітати Ярослава з цим бенефісом, з чим чудовим концертом, з його черговим злетом не тільки від Олександрійщини, а й Дніпропетровщини, Київщини та інших міст. Рівно п’ять років потому ми з ним познайомилися і мені випала честь неодноразово стояти на цій сцені разом з ним. Наша команда  дарує Ярославу можливість записати  демоверсію альбому в місті Києві в одній із провідних студій звукозапису», – сказав Клюєв.

Не обійшлося і без офіціозу. Від імені обласної ОДА і облради Страшного привітала перший заступник директора департаменту культури, туризму та культурної спадщини ОДА Людмила Тищенко. «Мені дуже приємно, що я сьогодні маю змогу привітати нашого ювіляра з його творчим вечором, його здобутками. Від Кіровоградської ОДА і обласної ради, від всього культурного-мистецького кола хочу вручити йому нагороди», – зазначила Людмила Тищенко і передала Ярославу Страшному Почесні грамоти за вагомий особистий внесок у скарбницю творчих досягнень в галузі культури Кіровоградщини та високу професійну майстерність.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар