Кіровоградська модель презентувала колекцію на Ukranian Fashion Week (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

15-річна кіровоградка Катя Бикова брала участь у показі MARCHI в рамках 38-го Ukranian Fashion Week, який відбувся нещодавно у Києві.

15-річна модель агенції “MIX models” була відібрана для презентації нової осінньо-зимової колекції MARCHI від засновника бренду Валерії Марчі і молодого дизайнера Таші Кухар, випускниці Лондонського університету мистецтв.

Дизайнери позиціонують бренд позачасовим, позбавленим стереотипів і спрямованим на внутрішні самовідчуття і свободу. Тож не дивно, що натхненням для створення колекції послужило подорож дизайнерів по країнах Близького Сходу, де з давніх перських мініатюр вони і запозичили поєднання яскравих природних кольорів, багатошаровість одягу і завуальованих силуетів.

«Багато уваги було приділено створенню ефекту нашарування, обсягу декоративних елементів. Речі зі спортивного блоку колекції нагадують одяг, яку носять тільки вдома, але декоративні елементи роблять костюми універсальними,»- коментують дизайнери.

Тканина була привезена з Індії: необроблений шовк з матовим блиском і нерівною поверхнею. Натуральний «природний» колір тканини досягається забарвленням органічними барвниками. Для верхнього одягу використовується вовна, для спортивного блоку – трикотаж. Також в колекції представлені аксесуари бренду – прикраси, сумки та взуття, які доповнюють і завершують створюваний образ, відображаючи суть загальної концепції.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар