“Lords of the Sound” відіграв у Кіровограді заключний концерт туру (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Київський симфонічний оркестр “Lords of the Sound”, щоб привітати своїх прихильниць із Міжнародним жіночим днем, створив програму “Love story 2”. Кіровоград став заключним місто у святковому турі симфошоу оркестру.  Учора, 11 березня, під час виступу “Lords of the Sound” у театрі корифеїв майже не було порожніх місць.

“Love story 2” стала символічним продовженням “Love story”. У чомусь навіть є емоційна подібність: програми романтичні, ніжні та пристрасні водночас, проймають до підшкірних клітин. Такою програма і повинна була бути, адже створена спеціально до жіночого свята. Програма включає в себе саундтреки найвідоміших шедеврів класичного світового кінематографу різних жанрів.

Київський оркестр виходить за рамки традиційної симфонії. Їх стиль журналісти (а, може, і вони самі) прозвали симфошоу. Шоу включає в себе не тільки відеоряд як супровід до саундтреку, а і має фільматичні вставки. За чотири хвилини глядач проживає цілу історію одного життя: перше кохання, весілля наперекір усім, зрада, вбивство дружини коханкою, вбивство чоловіка, переродження. А оркестр у той час відбиває такт сердець глядачів і, як той дерижер, допомагає битим їм в унісон…

Київський симфонічний оркестр “Lords of the Sound” показує і дає відчути у собі, що таке кохання, ненависть і всі ті почуття, які так любить світовий кінематограф.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар