“Дизель-шоу” у Кіровограді: смачно, смішно, реалістично (ФОТО, ВІДЕО)

Вчора, 10 лютого, зал обласної філармонії буквально вибухав від сміху – на кіровоградській сцені виступали артисти «Дизель-шоу», які з 2015 року ведуть однойменну програму на телеканалі ICTV.

«Дизель-шоу» – це  своєрідний «95 квартал» тільки без політики. Точніше, ніякий це не «95 квартал», а самостійний гумористичний колектив зі своїми жартами та поглядами на гумор, не переобтяжений інтелектуальними заграваннями із залом, але сповнений харизми, гарної акторської гри і вмінням тримати публіку. До того ж, крім добре складеної програми, артисти не забули про специфіку регіону. Тому їхній виступ почався з найрезонанснішого питання, яке хвилює Кіровоград та всю Україну, – як називатиметься наше місто. Оскільки кіровоградці самостійно не можуть визначитися з новою назвою, артисти запропонували декілька своїх варіантів – як похідний від Парижа Сізоград (бо з веж у Кіровограді лише вежа СІЗО), Землепупськ (як-не-як центр України) ну і, звісно, М’ясомерськ або Мером’ясинськ (за видом діяльності нового міського голови).

Після того, як публіка трохи відкрилася артистам і почала довіряти, власне і почалося шоу. Жартувала команда «Дизель-шоу» на побутові та актуальні для українського суспільства теми: нова поліція і старі ДАІшники, наші у Європі, нелегкі дні відпочинку за кордоном і дзвінки у роумінгу, блондинка на заправці, депутати вчать англійську і т. п. Зрештою, всі ці гуморески без проблем можна подивитись на YouTube чи на сайті телеканалу ICTV.  Бо справа тут не в описі тем та мініатюр, а в якості гумору, балансі між «туалетними» жартами та сатирою на суспільні вади. І творчий колектив «Дизель-шоу» грамотно балансує між цими глибами. З одного боку – смішно, з іншого – цікаво та реалістично.

Майже 2 години концерту минули швидко – відносно молодий колектив відпрацював програму якісно, залишивши у кіровоградців про себе лише приємні спогади.

«Особисто мені концерт дуже сподобався. Найбільше сподобалася мініатюра про дружину і тещу, які повернулися із туру Європою, попередньо завітавши у Голландію. Там реально цікаві жарти, зломи, переходи. І артисти грають прекрасно. Якщо творчий колектив «Дизель-шоу» ще раз приїжджатимуть у Кіровоград, обов’язково піду ще», – поділилася враженнями після концерту одна з відпочиваючих Ілона.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар