Наукова бібліотека запрошує на розумне і цікаве дозвілля (АНОНС)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського запрошує на масові заходи, які відбудуться 2 – 7 лютого 2016 року.

3 лютого о 14.00 у відділі обслуговування користувачів відбудуться літературні читання, присвячені 125-літтю Павла Григоровича Тичини під назвою “Послав я в небо свою молитву”. Відвідувачі заходу познайомляться з надзвичайно цікавою сторінкою творчої біографії Тичини-співця й музиканта, яку відкрив для нинішніх кіровоградців краєзнавець і журналіст Володимир Поліщук. Ближче познайомитись із перипетіями долі багатогранного митця, багатством поетичного світу, обдаруваннями художника гості зможуть завдяки розповідям науковців Григорія Клочека, Олега Поляруша, Марії Фоки, Надії Гармазій. Філігранність ліричного слова поета відсвічуватиме і у віршах, які прочитають студенти-філологи Кіровоградського державного педуніверситету імені В.Винниченка.Запрошуємо любителів поезії, музики й живопису відкрити для себе ще одну неповторну сторінку в мистецтві.

3 лютого о 14.00 у відділі краєзнавства ОУНБ ім. Д.І.Чижевського відбудеться презентація виставки «Веселковий дивокрай Олени Рябухи».Мистецтво вишивки вічне. Не старіє воно й сьогодні і найбільша його цінність – поєднати в собі минуле і сучасне, що й прагне досягти в своїх авторських роботах Олена Рябуха. На виставці майстриня представляє рушники, серветки, вишиті картини, роботи виконані в техніці печворк, м`яку іграшку.

Ласкаво запрошуємо на виставку «Веселковий дивокрай Олени Рябухи», яка буде експонуватись протягом місяця у відділі краєзнавства (ІІІ поверх, кімната 309).

3 лютого о 15.00 у кіноклубі «Екран»відбудеться показ фільму «Щасливчики/ Les Veinards» (режисер: Філіп де Брок) – французька кінокомедія, яка складається з п’яти новел, головними героями яких є щасливчики, які виграли головні призи різних лотерей. Запрошуємо до перегляду.

6 лютого об 11.00 у відділі мистецтв відбудеться майстер-клас з печворку «Конвертик – футляр» від Ірини Кудревич. Відомий кіровоградський квілтер, пані Ірина допоможе кожному опанувати нові текстильні практики. На майстер клас запрошені діти та дорослі дитячо-юнацького товариства «Січ» та усі бажаючі. Вхід – вільний.

Бажаєте вільно спілкуватися англійською – приходьте до бібліотеки, у відділ документів іноземними мовами. Запрошуємо усіх кіровоградців, щодня, крім вихідних, о 17.00, відвідати безкоштовний клуб розмовної англійської мови.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар