На Кіровоградщині підтримали міжнародний флешмоб

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Олександрівський районний краєзнавчий музей став учасником Міжнародного флешмобу музейних селфі, започаткованого Європейським проектом CultureThemes.

Про це кореспонденту Першої електронної повідомив директор музею Василь Білошапка.

За словами директора, для участі у флешмобі відвідувачам необхідно було прийти до музею і зробити свій автопортрет на фоні улюбленого експонату або поруч з ним та опублікувати знімки у Facebook, додавши теги #MuseumSelfie та тег того музею, де ви зробите фото. Захід викликав інтерес  земляків у всіх куточках планети. Знімки, зроблені в Олександрівці, переглянуло більше чотирьох сотень користувачів Інтернету з усього світу. До цьогорічного флешмобу музей навіть  розробив спеціальну емблему, в основу якої  покладена картина Федора Лагна «Левко Мацієвич».

„Наш музей, як й деякі інші музеї України, став учасником флешмобу вдруге. З музеїв Кіровоградщини цього року до заходу приєднались також Кіровоградський обласний художній музей та Кіровоградський обласний краєзнавчий музей. За приблизними підрахунками в акції взяло участь близько 50 музеїв з усієї України”, – зазначив Василь Білошапка.

Читайте також: У Кіровограді відбудеться міжнародний селфі-флешмоб (АНОНС)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар