Художній музей запрошує кіровоградців на тиждень корисного дозвілля

Кіровоградський обласний художній музей запрошує кіровоградців на тиждень корисного дозвілля:

18 січня 2016 року о 14.30 у відділі музеюкартинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» в рамках роботи відеовітальні «Подорож історією мистецтва» відбудеться перегляд науково-популярного фільму «Детальне дослідження піраміди Хеопса»  

19 січня 2016 року о 14.30  у відділі музеюкартинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» в рамках роботи відео вітальні відбудеться перегляд відео презентацій до свята Хрещення, Святого Богоявлення

21 січня 2016 року у відділі музеюкартинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» буде розгорнуто експозицію «Шлях до незалежності», присвячену Дню Соборності України та о 14.30 відбудеться показ відео презентацій до Дня Соборності України

21 січня 2016 року об 11.00 у відділі музеюкартинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» в рамках роботи «Творчої майстерні» буде проведено майстер-клас з паперопластики.

Проводить: Богдан Мороз – художник  І категорії відділу музею – картинної галереї Петра Оссовського  «Світ і Вітчизна»

22 січня 2016 року буде розгорнуто експозицію до 95-річчя славетного земляка, учасника ІІ Світової війни, Героя Радянського Союзу           Григорія Олександровича Куроп’ятнікова (1921 – 1972 рр.)

22 січня 2016 року об 11.00 у відділі музеюкартинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» в рамках роботи новорічної «Творчої майстерні» буде проведено майстер-клас «Зимовий пейзаж»

Проводить: Анатолій Кімнатний – завідувач відділом музею – картинної галереї Петра Оссовського  «Світ і Вітчизна»

23 січня 2016 року об 11.00 у відділі музеюкартинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» в рамках роботи «Творчої майстерні» буде проведено майстер-клас з паперопластики.

Проводить: Богдан Мороз – художник  І категорії відділу музею – картинної галереї Петра Оссовського  «Світ і Вітчизна».

Також діє програма для дітей та батьків «Залиш дитинку на годинку» (мистецькі цікавинки: майстер-класи, ігри, перегляд мультиплікаційних фільмів та ін.)

Такий захід діє в музеї як на постійній основі, так і на замовлення батьків

Вартість вхідного квитка у відділ музею – картинну галерею

Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»:

– для дошкільнят – 2 грн.,

– для школярів та студентів – 3 грн.,
– для пенсіонерів – 4 грн.,

– для дорослих – 6 грн.

Вартість екскурсійного обслуговування груп:

– оглядова екскурсія: для дорослих – 50 грн.,

для дошкільнят, школярів, студентів та пенсіонерів – 25 грн.

Тематична екскурсія: для дорослих – 30 грн.,

для дошкільнят, школярів, студентів та пенсіонерів –  15 грн.

Участь у майстер-класі – 15 грн.

Музей відкрито для відвідування:

Пн. – Чт.: з 9.00 до 18.00;

Пт. – Сб.: з 9.00 до 17.00;

Неділя – вихідний (працюємо за індивідуальними замовленнями).

Адреса музею: м. Кіровоград, вул. В.Перспективна (колишня К.Маркса), 60. 
Телефони для довідок: (0522) 24-98-37, 22-36-98

Також ви маєте можливість переглянути:

– виставку дитячих робіт «Очима маленького чуда» у Малій Галереї Кіровоградського обласного  художнього музею – відділі підліткового читання та інформаційно-консультативних послуг користувачам Кіровоградської обласної бібліотеці для дітей імені Т. Шевченка;

виставку робіт студентів факультету дизайну Кіровоградського інституту та Кіровоградського коледжу «Університет сучасних знань» «Вітрила юності» у Будинку культури «Авіатор» Кіровоградської льотної академії України Національного авіаційного університету;

експозицію «Багатобарвний світ мистецтва», присвячена творчості художників-земляків: 85-річчю з дня народження Анатолія Тимофійовича  Добролежі  та  90-річчю – Миколи Тимофійовича  Добролежі. 

– виставку художніх творів «Весняний пленер у Дендропарку»                          в конференц-залі обласної державної адміністрації.

У Кіровоградському обласному художньому музеї проводиться безстрокова акція «ЗАМАСКОВАНА ТУРБОТА» (плетіння маскувальних сіток для військових)

Приєднатися до акції можна в картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна». Долучитися можуть усі бажаючі в робочий час галереї.

Шановні відвідувачі! Ми працюємо для Вас та постійно намагаємося покращити якість нашої роботи, зробити відвідування музею більш комфортним.

Відвідувачі мають доступ до Wi Fi.

Також Ви маєте можливість здійснити розрахунки за послуги музею банківськими картками.

З 30 листопада 2015 року  в  музеї розпочато проведення ремонтно – реставраційних робіт та тимчасово припинене експонування  стаціонарних та тимчасових експозицій.

Для відвідування відкрито експозиції відділу музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна.

Приносимо вибачення за тимчасові незручності. Дякуємо, що Ви з нами!

Поширити:

Залишити коментар:

коментар