Депутат подарував кіровоградським дітлахам свято і солодощі (ФОТО)

Вчора 26 грудня, дітей з малозабезпечених та багатодітних сімей мікрорайону Бєляєва радували новорічна казка «Як козаки сонце рятували» та солодкі подарунки. Акція відбулася за ініціативи та фінансової підтримки депутата Кіровоградської міської ради Гребенчука Юрія Федоровича у приміщенні школи №8.

Обраний депутат міської ради разом з активістом та  громадським діячем Ткаченком Юрієм привітали дітей та їх батьків з наступаючими новорічними святами, побажали міцного здоров’я, добробуту, благополуччя та Божої благодаті.

Маленькі глядачі із захопленням спостерігали за подіями у постановці. Діти із задоволенням відгадували загадки та брали участь у розвагах, які проводили для них казкові герої. Велика ялинка, розваги та світлове шоу   перетворили свято у справжню казку. Із залу лунали оплески та сміх. Після вистави кожна дитина отримала свій солодкий подарунок.

Отримавши солодощі, діти не соромились ділитися емоціями, а деякі одразу починали розпаковувати подарунки. Загалом після вистави і дорослі, і малеча мали щасливий вигляд.

«Для наших дітей вистава – справжнє свято. В наш складний час не у всіх батьків є матеріальні можливості і час для того, щоб розважити дітей. Тому ми дуже вдячні за виявлення  уваги та турботи до нашої малечі» – ділиться мешканка мікрорайону Бєляєва Наталія. А мешканка Озерної Балки Антоніна в знак вдячності та турботи подарувала Юрію Федоровичу власноручно вишиту ікону.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар