Маленькі кіровоградці побували у новорічній казці (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Вже декілька років поспіль на Новій Балашівці існує гарна  традиція – напередодні новорічних та різдвяних свят поздоровляти малечу з наступаючими святами. Її засновником та організатором став громадський діяч і депутат Кіровоградської міської ради Олександр Цертій. Цього року, 27 грудня, за його ініціативи та підтримки  у приміщенні районного будинку культури відбувся показ новорічної казки «Чарівна куля королівства» у постановці студії хореографічного мистецтва «Аеліта».

Близько 320 дітей та 300 батьків мали змогу насолодитися професійною грою акторів та отримати незабутні емоції від побаченого. Районний будинок культури ледь вмістив усіх бажаючих поринути у чарівний світ казки та дитинства!

У святі також взяв участь депутат Кіровської районної ради Ігор Вахнік, який привітав дітей та їх батьків з наступаючими новорічними святами та побажав міцного здоров’я, миру Україні, тепла домівкам та Божої благодаті!

Із захопленням маленькі глядачі спостерігали за подіями в постановці й самі брали участь, допомагаючи добрим героям подолати зло. Багато дітей прийшли в маскарадному вбранні: тут були і зайчики, і снігуроньки, і пірати…

Малечу радувала велика ялинка, штучний сніг, мильні кульки, розваги і світлове шоу, яке перетворило постановку в справжню казку. Із залу безперестанно лунали оплески і веселий сміх. А після вистави кожна дитина отримала свій  солодкий подарунок.

Отримавши солодощі, діти не соромились ділитися емоціями, а деякі одразу розпаковували подарунки.

«Ми з дітьми надзвичайно вдячні за подарунки та гарні враження, які ми сьогодні отримали. Дуже приємно, що новообрані депутати не забули про нашу малечу і влаштували таке чудове свято» – ділиться враженнями багатодітна мама Олена.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар