Соліст “Леді Арлет” завітав на відкриття молодіжного клубу в Кіровограді (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Везіння, наполеглива праця та віра в себе – ось те, що на думку Олександра Коломійця, соліста гурту Леді Арлет, лежить в основі життєвого успіху.


Учора, 24 грудня відбулося відкриття молодіжного клубу розвитку і духовно-патріотичного виховання Strong Wave. Це спільний проект молодіжного відділу Кіровоградської Єпархії Української Православної Церкви та Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва.

Метою діяльності клубу є знайомство молоді з успішними людьми, які власним прикладом зможуть надихнути та зарядити вірою в себе підростаюче покоління. Зараз, коли як ніколи актуальним є свій, український, продукт, у творчої молоді з’явився чудовий шанс на самореалізацію та самовираження. Першим гостем у рамках цього проекту став Олександр Коломієць – соліст амбіційного і вже доволі успішного гурту, який грає музику у стилі «українського року». Леді Арлет – переможці 2014 року конкурсу молодих виконавців, що проходив на радіо Jam FM. У своєму активі хлопці мають 2 кліпи та одразу після новорічних свят випускають дебютний альбом. Ведучій та організатор заходу, протоієрей Діонісій Буренко, назвав гурт королями романтичного року.

Слід сказати, що лідер гурту – Олександр Коломієць є також композитором і його пісні виконують – Пара Нормальних, Наталія Могилевська, Реал О, Дантес-Олейник. Під час зустрічі з кіровоградською молоддю Сашко із захватом розповідає історію свого становлення як музиканта, про співпрацю з відомими гуртами і вражає добротою та легкістю у спілкуванні. Навіть примхливу аудиторію він зміг зчарувати наживо виконуючі власні пісні під гітару.

По завершенню заходу молодь невимушено спілкувалась і фотографувалась із виконавцем. І майже одразу в соціальних мережах почали з’явилися захоплені відгуки відвідувачів, що дає організаторам упевненість в правильності обраного напрямку та подальшому успіху даного проекту.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар