Кіровоградська малеча ліпила собі з тіста новорічний настрій (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

18 грудня у відділі Кіровоградського обласного художнього музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна», у рамках «Творчої майстерні» був проведений майстер-клас з виготовлення новорічних іграшок з солоного тіста до Дня святого Миколая.

Ми з дитинства очікуємо на Новий рік та Різдво, передчуваючи не лише гору казкових подарунків, але й прикрашання оселі та ялинки новорічними прикрасами.

Взимку є чимало свят, які з нетерпінням чекають дорослі і діти. Святковий настрій розпочинається 19 грудня в День святого Миколая, коли діти згадують усі свої добрі та погані вчинки, а також пишуть листи до Святого Миколая. В цей день в багатьох родинах вже стало доброю традицією прикрашати ялинку.

До галереї напередодні свята на майстер – клас завітали учні 1-го класу ЗОШ І-ІІІ ступенів №4, де виготовляли новорічні іграшки з солоного тіста, якими вони вдома будуть прикрашати ялинку.

Учасники майстер-класу дізнались про історію виникнення Дня святого Миколая та навчилися виготовляти чудові святкові прикраси. Під час заходу панував святковий настрій та позитивна енергетика, а діти використовуючи свою фантазію, створили чудові новорічні  іграшки.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар