Кіровоградських школярів провели «Вулицями нашого міста» (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 18 грудня, співробітники Кіровоградського обласного художнього музею завітали з пересувною виставкою «Вулицями нашого міста» до 7-А класу «Навчально-виховного об’єднання «Загальноосвітня школа I-III ступенів №24-центр дитячої та юнацької творчості «Оберіг».

Учні уважно слухали розповідь науковців про історію заснування нашого міста від середини XVIII століття до наших днів. Інгул, фортеця, вулиця Дворцова, Османський ринок, Грецька церква, театр – все це постало перед учнями ніби в іншому ракурсі.

Під час розповіді вони здійснили подорож у часі, бачили карабінерів на вулиці Карабінерній, уланів і драгунів на військовому плацу, дізналися про «Сталінський квадрат» та Ковалівський парк, Стару Балашівку та Велику Балку…

45 хвилин розповіді промайнули, як одна, тож науковці почули багато слів вдячності від вчителів і учнів та побажаннями на подальшу співпрацю поверталися до музею.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар