Кіровоградська письменниця взяла участь у фестивалі жахів (ФОТО)

Кіровоградська письменниця Ольга Мігель, автор хорор-роману «Сновида»  – дипломанта «Коронації слова-2015», взяла участь у фестивалі жахів «Некрономікон», на якому читала фрагменти свого твору. Як розповідає письменниця,  фестиваль – це не лише спосіб цікаво провести час, зануритися у світ жахів, а й чудова можливість популяризувати не надто розповсюджений в Україні жанр літератури жахів.

«Поїхати на «Некрономікон» планувалося ще до Хелловіну (я навіть побоювалась, що доведеться відмінити поїздку, щоб провести квест-презентацію “Сновиди” тут, у Кіровограді). Але організатори перенесли фестиваль, і в принципі, за датами виходило, хоч і в режимі доволі скаженому, – розповідає Ольга Мігель. – Тоді мені прийшла в голову ідея списатися з організаторами та запропонувати співпрацю. Вони радо погодились і запропонували формат хорор-читання уривку роману. Власне читання пройшли добре. Правда, я була невиспана і погано сприймала те, що відбувається навколо (тоді не спала вже два дні), а всі сили, які були, спрямувала на читання. Але здається, народу сподобалось».

Читайте також: Ольга Мігель – кіровоградка, яка творить український хоррор

Детальніше про фестиваль жахів “Некрономікон” дивіться у відеорепортажі.

Відзнака творчості Ольги Мігель, на жаль, проігнорували на регіональному рівні. Спілчанські “акули пера” обділили увагою досить цікавий роман молодії авторки. Але Ольга не засмучується і з оптимізмом дивиться у майбутнє.

“Врешті, я – це не тільки “Сновида”. Я не з тих авторів, які напишуть одну книжку за 3 роки, а потім сунуть її куди тільки бачать. Я маю багато книжок в різних жанрах, і ще більше – в роботі та планах. Тому щодо “Сновиди” головне завдання – дочекатись основну частину накладу з друку та запустити до всеукраїнських книгарень, бо поки книгу можна придбати лише у двох кіровоградських книгарнях та через Інтернет. А час, незважаючи на чергу у видавця, не стоїть на місці”, – стверджує авторка.

Купити книгу через Інтернет можна ТУТ.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар