Завтра у Кіровоград приїде морально-аморальний Сергій Пантюк

У четвер, 10 грудня, відомий український письменник Сергій Пантюк завітає до Кіровограда з презентацією поетичного двокнижжя “Поранений херувим/ Оченята кольору антрациту”, збірки «Мовизна» та «Соло для дримби» і науково-фантастичної повісті для дітей “Вінчі й Едісон”. Окрім того, читачі зможуть придбати роман “Війна і ми”, який, на жаль, отримав друге життя.

Першу половину дня письменник виступатиме перед дітьми у школах Кіровограда та навколишніх сіл, а також у бібліотеці ім. Шевченка, де презентуватиме науково-фантастичну повість для дітей “Вінчі й Едісон” та поетичну збірку «Неслухняники. Вірші для дітей».

Ближче до вечора, о 17.00 у тайм-клубі “Берлога” письменник виступить для дорослої аудиторії, і розповість про свою участь в АТО (Сергій був у складі добровольчого батальйону ОУН), про свою громадську діяльність, презентує книжки та поспілкується на інші суспільно-важливі теми зі своїми читачами.

Завершить Пантюк свій візит до Кіровограда «Ніччю еротичної поезії» у Тайм-клубі «Берлога» (вул.Велика Перспективна 62). Під час зустрічі письменник презентує поетичну збірку «Ніч еротичної поезії» та антологію «Аморалка», упорядником якої він виступив.

Заходи відбуваються в рамках акції «Культурний центр «Ексампей», ініційованої ГО «Комітет відновлення історичної справедливості» у 2012 році, за підтримки Кіровоградського обласного об’єднання товариства «Просвіта»

Для довідки:

Сергі́й Дми́трович Пантю́к — український письменник, журналіст, громадський діяч і видавець. Член Національної спілки журналістів України (від 1993). Член Національної спілки письменників України (від 1997), її секретар (2011–2014).

Автор тринадцяти поетичних збірок, чотирьох романів та повістей, численних публікацій у вітчизняній і закордонній періодиці. Тексти перекладалися тринадцятьма мовами, зокрема англійською, албанською, болгарською, вірменською, грузинською, італійською, німецькою, польською, російською, румунською, сербською, французькою, хорватською.

Упорядник антології «Аморалка» (Фоліо, 2010) та поетичного збірника «Ніч еротичної поезії» (Зелений пес, 2011).

Учасник видавничих проектів: «Сновиди» (А-ба-ба-га-ла-ма-га, 2010), “Одкровення в кафе «Пегас» (Ярославів Вал, 2010),  «Щоденник» (ВЄУ, 2010),  «V.I.P. Іронічна поезія» (Зелений пес, 2011), «Посмішка чорного кота. Гобі, забобони, анекдоти» (Ярославів Вал, 2011).

Засновник всеукраїнського фестивалю поезії та авторської пісні «Під знаком Водолія» (1996, з 2008 — «Сліва-фест»).

Є власником і членом редакційної ради Порталу сучасної української літератури «Укр.Літ»

До політичної та громадської діяльності причетний з 1989 року. Брав участь у студентському протесті «Революція на граніті», рухах «Україна без Кучми» та «За правду». Від Помаранчевої революції — активіст Громадянської кампанії «ПОРА», член її керівних органів.

Учасник Євромайдану (від 26 листопада 2013 р.), Революції Гідності та українсько-російської війни (у складі Добровольчого батальйону ОУН).

Є організатором і постійним модератором спільноти Толока інтелектуальних комунікацій (ТІК).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар