“Кролики” у Кіровограді: про ієрогліф недороблений, сором’язливу кукуйку та пісні під валідолом (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

“Кіровоград, ми покажемо те, чим займаємось у вільний від відпочинку час”, – говорить один із Володимирів нестаріючого дуету “Кролики”. Учора, 7 грудня, на сцені Кіровоградської обласної філармонії дует показав, що кролики – це не тільки цінне хутро і 3-4 кг “лєгкоусвоЯЄмого” м’яса.

Театр починається із вішалки, а філармонія з кроликами – із музичної паузи. Хто як не кролики знають, про що насправді співають давні пісні. До речі, а ви чули сучасну версію саундтрека до фільму “Бандитський Петербург”? Насправді, потаємний сенс цієї пісні – шукати за допомогою навігатора адресу, якої нема.

“Дайте мені довідку, що я тверезий”

“Поговоримо про медицину. Але не будемо сміятись, а поспівчуваємо. Бо пацієнти бувають всякі”, – каже Володимир Моісеєнко, анонсуючи наступний номер.

Вірний своєму образу (не завжди тверезого дурника) Володимир Данилець приходить до лікаря. Точніше не приходить а пипливає на крилах алкогольних градусів. І наполегливо вимагає: “Дайте мені довідку, що я тверезий”.

“Ви знаєте, що п’яні водії небезпечні?”, – каже лікар.

“Оу, бачте, як я ризикував. Дайте довідку”, – не відступає лікар.

Годинник із кукуйкою

Великий китайський ринок. Чоловік купив годиннкик з пташечкою. Пір’їста красуня так і не вилізла із дерев’яного тік-тука. Данилець прийшов розбиратись.

Щоб зробити із Володимира Моїсеєнка китайця, його довелося скласти щонайменше вдвоє. Але у казковому світі кіровоградських софітів достатньо було читати репризи напівприсядки – майже як інтелігентний китайський гопник.

“Ієрогліф недороблений” (так прозвав китайця покупець), щоб виправити свою помилку щиро пропонував шляхи вирішення ситуації: купити годинник з кукуєм, врятувати пташечку від бодуна (щоб розшевелити свого щойнопридбаного “дятла” покупець пробував влити для пташечка стакан оковитої). А ще пташечка могла просто соромитись вийти: “Голяя кукуйка. Стісняїся”.

“Всьо пучком, бо прикольно буть крутим старичком”

Іван Антонович та Афанасій Захарович – це єдиний (як вони самі скромно зізнались) гурт, який співає для тих кому “за”.

Вони не п’ють “за любов” вони п’ють валідол. А лічний фронт у них як мобільний телефон: “Апарат абонента вимкнений або тимчасово недоступний”. Але загалом у них “усьо пучком, бо прикольно буть крутим старичком”.

Більше фото тут

Поширити:

Залишити коментар:

коментар