“Dzidzio” у Кіровограді: танець за парасольку і річний запас шоколаду (ФОТО, ВІДЕО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

3 грудня, в рамках всеукраїнського туру до Кіровограда завітав з концертом самобутній і запальний гурт “Dzidzio”.

У залі філармонії зібралось більше тисячі кіровоградців. Місця усім не вистачало, тож багато шанувальників “мегапопулярного співака” сиділи на додаткових стільцях.

Перед початком концерту глядачам продемонстували епічну мульт-історію про поросятка Мейсона і його вплив на популярність гурту.

“Ми вже втретє у Кіровограді. І я пам’ятаю нашу першу зустріч: повсідалися ото такі поважні і дивилися на мене, наче я мавпа. А я не знав як до вас підійти, краще вщипнути. Але тепер я вже вас знаю і сьогодні усі будуть танцювати!”, – пообіцяв перед виступом  Дзідзьо.

На початку концерту соліст гурту зробив несподіваний хід: кидав до залу диски і листівки. Тому протягом перших декількох пісень, бажаючі отримати сувенір від гурту влаштували перед сценою імпровізовану фан-зону.

Діти й дорослі дарували співакові квіти. Дзідзьо відзначив, що такої кількості букетів не отримував ще на жодному коцерті.

Під пісню “Каділак” Дзідзьо влаштував з дітьми  імпровізований “паровозик”, а потім не міг вирватись з їх оточення: “Так, діти, до тата й до мами. Ану швиденько. Тільки квіти мої не покрадіть!”

Далі в хід пішли ласощі: від шоколаду до вафель. “О, Боже! Як багато тих шоколадок! Ану, подивимося на дату: чи не просрочене. Ну ладно, якщо що, то Юлік з’їсть”, – жартував зі сцени соліст. Кожного, хто піднімався на сцену, учасники гурту не залишали без подарунка.

Під пісню “Ja cie kocham” було влаштовано романтичний конкурс: на сцену запросили дві пари, танець кожної з яких мав оціни зал. Пара-переможець отримала з рук Дзідзьо парасольку й футболку.

Кожна пісня супроводжувалась вибухом овацій. Глядачі підспівували і танцювали. Але місця явно було замало.

Не оминув спогадом Михайло Хома (справжнє ім’я Дзідзьо) і постать лідера гурту “Скрябін” – Андрія Кузьменка. “То моя перша вчителька. Він з того ж міста що і ми з Лесиком. Кузьма! Ти був справжнім українцем. Дякуємо тобі і ніколи не забудемо!”, – сказав соліст гурту. На шану про визначну постать для України, гурт виконав улюблену композицію загиблого виконавця “3 в 1” і його пісню “Маршрутка”.

Через деякий час до залу полетіли антистресові м’ячі, футболки і листівки: “Оці всі великі спеціалісти з Києва кажуть що я дурний: замість того щоб продавати оці всі штуки – я їх роздаю. А мені подобається! Я радий вас тішити”, – заявив Дзідзьо.

Такий потужний і енергійний гурт важко “вмістити” у обмежене приміщення філармонії. Тому повідомлення про те, що Дзідзьо завітає до нас наступного року з масштабним мега-концертом, (який, скоріше за все, буде проводитись на стадіоні), зчинило ефект бомби серед публіки.

Більше фото тут.

Катерина Білоконь, Перша електронна

Поширити:

Залишити коментар:

коментар