Кіровоградські студенти помірялись талантами (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

16 листопада, напередодні міжнародного Дня студента, вищі навчальні заклади Кіровограда помірялись своїми талантами.

9 вишів презентували візитівку свого навчального закладу. Деякі виші використали сцену баталій як місце для реклами – зазивали потенційних абітурієнтів вступати до них, а, може, намагались переманити студентів із інших закладів.

Як показала концертна програма, популярними талантами серед кіровоградських студентів є танці та гумор. А професійний ліцей сфери послуг навіть поєднав перше із другим, запустивши в зал із танцем харизматичного холостяка під час мініатюри КВН.

Марафон гумору перехопили “Принцеси” з КДПУ. На чолі з капітаном Олександрою Крикун “Принцеси” відкрили таємницю дискотек на ФФЖ, знайшли кохання для самотнього “атбшного” пакета і підказали як жити, якщо твоя дівчина – тюлень. Деякі з цих гумористичних постановок неодноразово перевірені на Лігах сміху в різних містах України, які намагались підкорити “Принцеси”.

Читайте також: Кіровоградський стендапер забрав у зіркових коміків 10 тис грн (ФОТО, ВІДЕО)

Кому доводиться шукати і вигадувати оригінальні номери, а кому достатньо одягнути свою форму і просто вийти на сцену. Кіровоградська льотна академія НАУ продемонструвала ефектний політ їх боїнгу по безмежних просторах сцени Fusion Club. До екіпажу літака входили студентки-стюардеси та надійні пілоти, які показали, що їх авіалінія забезпечує пілотів лише яскравими польотами. Їм для цього вистачить і таланту, і наснаги.

Зрештою, у цій запеклій битві перемогла дружба. Ведучі Олексій Козачинський та Олександра Ткаченко намагались визначити лідера баталій оплесками. Проте все, що вдалось з’ясувати таким способом – це скільки студентів яких вишів прийшли підтримати свою команду. Тому всі 9 навчальних закладів отримали нагороди – подяки за участь від відділу сім’ї та молоді Кіровоградської міської ради.

Більше фото тут

Поширити:

Залишити коментар:

коментар