Юнацька бібліотека запрошує на зустріч активних і креативних (АНОНС)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

З 16 по 22 листопада Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва запрошує на заходи:

З 16 листопада у відділі популяризації книги відкриється книжкова виставка «Скорботна сторінка історії України». Виставка прсвячена відзначенню дню  пам’яті жертв голодоморів — щорічному національному пам’ятному дню в Україні, що припадає на четверту суботу листопада.

З 16 листопада у відділі абонементу буде оформлена книжкова виставку «Детектив майстра і майстер детектива» присвячена 45-річчя від дня народження сучасного українського письменника Андрія Кокотюхи. Дослідник української масової літератури доктор філологічних наук Софія Філоненко називає Кокотюху батьком «українського готичного детективу», хоча сам автор вважає, що в його текстах присутня швидше неоготика, напряму пов’язана з актуальними суспільними та соціальними проблемами України. Про життя та творчість письменника дізнаються усі глядачі виставки.

17 листопада працівники бібліотеки запрошують стати учасниками «Дня читацьких мрій». Акція відбудеться з нагоди Міжнародного дня студентів. Цього дня до уваги відвідувачів будуть представлені книжкові інсталяції, цікаві книжкові виставки на будь-який смак, літературні квести та інші цікаві розваги.

17 листопада о 14.00 відбудеться чергове засідання клубу «Профі». Учасники матимуть змогу поспілкуватися з психологом. Питаннями до обговорення стануть  лідерство, толерантність та досягнення успіхів в кар’єрі.

18 листопада о 17.30 відбудеться черговий захід біблопроекту «Креативна середа». Цього разу запрошуємо кіровоградців на «Вечір краси». Відвідувачі поспілкуються з косметологами, візажистами, тренерами пілатесу та мистецтва Тай Бо, дізнаються про те, як доглядати за собою та стануть учасниками цікавих майстер-класів. Також до уваги відвідувачів виступ талановитої співачки – Валентини Федорішин.

18 листопада о 13.00 працівники відділу популяризації книги проведуть літературну годину «Перший письменник третього тисячоліття – Мілорад Павич. Його вважають одним з найяскравіших представників постмодернізму і магічного реалізму XX століття. Учасники заходу дізнаються цікаві факти з життя та творчості  сербського поета, літературознавця та прозаїка.

З 18 листопада працівники відділу абонементу запрошують переглянути книжкову виставку – інсталяцію «Книги – ювіляри 2015 року». На виставці будуть представлені книги, які святкують ювілей цього року. Презентація книг – ювілярів в цікавій формі стала роздинкою відділу абонементу. Які книги і в якому оформленні будуть представлені на виставці зможуть побачити усі користувачі.

Запрошуємо усіх небайдужих кіровоградців долучатися до Всеукраїнської  програми  збору та утилізації пластикових пляшок та кришок для подальшої переробки та виготовлення протезів та їх частин для воїнів АТО. Акція відбувається за ініціативи благодійного фонду «ОВЕС».  Пункт збору кришок з пластикових пляшок знаходиться на першому поверсі бібліотеки.

Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва спільно з обласним штабом по роботі з ВПО при Кіровоградській ОДА та ГО ТІМО «Відкриті двері» продовжує благодійну акцію зі збору теплих речей для родин ВПО та учасників АТО, що мешкають в Кіровоградській області. Ми збираємо: шкарпетки; рукавиці; верхній одяг; теплу білизну; светри; шарфи; шапки; взуття. Пункт прийому – сектор соціокультурної діяльності. Подаруйте своє тепло тим, хто його потребує!

Триває всеукраїнська акція «Бібліотека українського воїна». Запрошуємо усіх кіровоградців долучатися до благодійної акції та передавати  книги для військовослужбовців, що знаходяться в зоні АТО.

Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва ім.О.М.Бойченка

тел. 0954712767 Букач Тетяна Станіславівна – завідувач сектору соціокультурної діяльності;

0669457664 Корінь Христина Володимирівна – головний бібліотекар сектору соціокультурної діяльності.

Адреса: вул. Декабристів 6\15. Сайт: http://www.lib.kr.ua

Працюємо щодня з 9.00 до 18.00, вихідний — субота. 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар