У Кіровограді відзначили День працівника культури (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Напередодні Всеукраїнського Дня культури і працівників народного мистецтва у Кіровограді вручили грамоти найкращим працівникам культурної галузі в області.

У Кіровоградському обласному театрі ім М. Кропивницького зібрались представники галузі культури із усієї області.

“Загалом на Кіровоградщині – 1236 закладів культури. Це клубні заклади, бібліотеки, музеї, театрально-видовищні заклади, школи естетичного виховання, музучилища. Всі 5000 осіб зібрати просто неможливо. Тому сьогодні відбуваються обласні урочистості, а завтра в райцентрах будуть свої свята”, – зазначила директор департаменту культури, туризму та культурної спадщини Кіровоградської ОДА Валентина Животовська.

Хто зміг приїхати – отримає свою подяку на сцені театру, решту привітає керівництво в їх колективах.

Окрім того, вручили обласну нагороду в галузі культури Духовний скарб Кіровоградщини. За словами директора департаменту культури, такої премії немає в жодній області України.

Премію вручено за 4-ма номінаціями: професійне мистецтво, аматорське мистецтво, бібліотечна справа, охорона культурної спадщини.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар