Хто побореться за обласну мистецьку премію?

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Конкурсна комісія обласної премії образотворчого мистецтва та мистецтвознавства імені Олександра Осмьоркіна після тривалого детального обговорення шляхом відкритого голосування визначила список учасників, яких було допущено до участі в конкурсі на здобуття премії у 2015 році.

у номінації “Національна традиція”

Кадигроб Андрій Миколайович — член Національної спілки художників України (м. Кіровоград) — за творчі доробки, що наслідують традиції реалістичної школи сучасного українського живопису;

Степанюк Сергій Петрович — художник (м. Ульяновка) — за творчий доробок різних років;

у номінації “Новітні спрямування”

Хворост Андрій Васильович — голова правління Кіровоградської обласної організації Національної спілки художників України(м. Кіровоград) — за оригінальні творчі доробки, що наслідують нонконформістські форми світогляду в сучасному образотворчому мистецтві Кіровоградщини;

у номінації “Мистецтвознавство та історія мистецтв”

Творчий колектив у складі Ткаченко Тетяни Олександрівни (директор Кіровоградського обласного художнього музею), Ноженко Валентини Григорівни (головний зберігач фондів Кіровоградського обласного художнього музею), Кімнатного Анатолія Дмитровича (завідуючий відділом Кіровоградського обласного художнього музею — картинної галереї Петра Оссовського “Світ і Вітчизна” за створення друкованого проекту — набору листівок “Кіровоградщина очима художників”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар