Кіровоградці та переселенці навчались «Солодкій флористиці»

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Днями, у Кіровоградській обласній бібліотеці для юнацтва ім. О. М. Бойченка відбувся останній майстер-клас для першої групи учасників проекту «Спільні дії – єдина громада» під назвою «Солодка флористика – створення оригінальних подарунків».

Проект «Спільні дії – єдина громада» реалізується в рамках проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив», який адмініструє громадська організація «Територія успіху» за фінансової підтримки Європейського союзу в Україні. Протягом місяця учасники першої групи активно освоювали нові види мистецтва handmade.

Квіти та інші вироби з цукерок і гофрованого паперу на сьогодні є дуже популярними подарунками. Тому дорослі і діти охоче працювали над створенням «солодких» букетів під керівництвом майстрині Олени Завірюхи. Цікавою та кропіткою  виявилась робота над виготовленням пелюсток, стебелів та листочків для різних квітів: троянд, маків, нарцисів та крокусів.

За місяць занять відвудувачі майстер-класів стали справжніми майстрами і тому з легкістю створили гарний та смачний подарунок для своїх близьких.

 Усі учасники знайшли спільну мову та потоваришували. Родини ВПО охоче спілкувалися з мешканцями міста, дізнавалися цікаві факти про Кіровоград, місця відпочинку, роботи, навчання для дітей тощо.

По закінченню останнього майстер-класу учасники висловили слова вдячності організаторам за сімейний відпочинок, нових друзів та цікавий досвід. Також усі учасники висловлювали побажання, щодо продовження подібних заходів для переселенців та мешканців міста, адже саме такі зустрічі, на їх думку, найкраще допомагають долати стереотипи та знаходити спільну мову.

Сподіваємось наступна група учасників отримає не менше корисних знань, досвіду та позитивних емоцій від проекту. Тож з 8 листопада запрошуємо нові родини переселенців та мешканців міста до участі в проекті.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар