У Кіровограді обрали колекцію одягу, яка поїде в Чикаго (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

На Всеукраїнському конкурсі дизайнерів “Мода без кордонів”, який нещодавно відбувся у Кіровограді, відібрали колекцію для участі в Ukrainian Fashion Show byUaMоdna в Чикаго та Сакраменто штату Каліфорнія.

Як розповіла Першій електронній директор модельної агенції “Mix models” та організатор конкурсу Олена Рудковська, “Українська креативна агенція Юа Модна” в Чикаго проводить черговий Ukrainian Fashion Show byUaMоdna.

“Модельна агенція “Mix models” співпрацює з UaMоdna. Цього року в показі візьме безкоштовну участь колекція, яку представники ЮаМодна відібрали з числа конкурсантів Всеукраїнського конкурсу дизайнерів”Мода без кордонів”. Вибір журі конкурсу співпав із вподпобаннями наших закордонних друзів. У Чикаго поїде колекція одеситки Анастасії Томашевської, яка отримала і найвищу нагороду “Моди без кордонів”, – зазначила Олена Рудковська.

Читайте також: Всеукраїнський конкурс дизайнерів у Кіровограді: відвертий арт-павук, агресивна класика та білоруські ворони (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Гран-прі конкурсу “Мода без кордонів” відзначена колекція одеситки Анастасії Томашевської “На межі”, яка була заявлена у номінації прет-а- порте.

Tomashevsky диктує свої, нестандартні та оригінальні, рішення. Виконання та уявлення завжди лаконічно відповідають модним тенденціям. Дизайнер Анастасія Томашевська використовує для створення моделей суперечливі комбінації модних силуетів і різнорідних стилів. Це еклектичний стиль, який являє собою синтез трендової жорсткості і брутальної класики, підкреслені аксесуарами сучасності. У колекції Анастасії Томашевської завжди присутні особливості в деталях, які підносять і вигідно підкреслюють індивідуальність образу.

Ukrainian Fashion Show byUaMоdna проводиться з 2013 року. Покази відбулися в Чикаго та місті Сакраменто, штату Каліфорнія. У лютому 2016 року відбудеться П’ятий показ колекцій українських дизайнерів сезон Весна-літо 2016.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар